fredag 29 januari 2010

Bästa sättet att BEKÄMPA RASISMEN.

Video:Den elakartade rasismen måste bekämpas hårdare. Alla antirasistiska kampanjer hittills har misslyckats. Det finns fortfarande sex miljoner svenskar kvar - och det är verkligen inte bra. Därför krävs nya grepp.

Här presenteras den ultimata antirasistiska kampanjen. Den som inte ger sitt aktiva stöd till den är rasist.

Ett särskilt tack till kampanjen "Sverigedemokraterna i riksdagen - Nej Tack" för alla tips ni bidragit med. Nu väntar vi bara på att ni också tar steget fullt och visar ETNISK SOLIDARITET.

Annars blir det svårt att ta er på allvar. Denna film får spridas fritt överallt och av alla. Alla antirasistiska grupper erbjuds att använda denna film i sitt kampanjarbete under förutsättning att ni ställer upp på vår deklaration om ETNISK SOLIDARITET och är beredda att tillämpa den i praktiken..

Nästa kampanj, där Fredrik Reinfeldt och Göran Hägglund redan lovat delta, kommer att heta "INGA SVENSKAR I VÅRAT LAND". Mona Sahlin och Lars Ohly kommer säkert också att delta, men de har inte hört av sig än. Ilmar Reepalu kommer att få en hedersutmärkelse när kampanjen inleds nästa år.

Här är en länk till en person som inbillar sig att det finns några skillnader mellan män och kvinnor. Att det finns sådana fördomsfulla stollar!

http://reaktion.motpol.nu/?p=190