söndag 13 juni 2010

Hamas stoppar hjälp till Gaza, skyller på Israel, Iran vill ha krig, skickar krigsfartyg.

Video:



Hamas stoppar hjälp till Gaza, skyller på Israel.

Det enda sättet Hamas kan styra i Gaza är med vapen och våld. De håller palestinerna fängslade i i ständig terror. De är en maffia som konfiskerat varenda öre i internationella bidrag, åtskilliga miljarder dollar har donerats och allt har konfiskerats av Hamas. Deras enda uppgift är att utplåna Israel och därmed är palestinerna i Gaza dömda att bo under förtryck och terror. Ingen nation klagar på det förtrycket, ingen solidaritetsrörelse har utryckt minsta sympati med palestinernas situation.




Det är märkligt att politiker och media i olika länder klagar på Israel när de vill inspektera gods till Gaza, men ingen av de politikerna eller media klagar på Hamas när de stoppar frakten av ambulanser, läkare, medicin, medicinsk utrustning osv. till Gaza. När de struntar i allt som Hamas gör emot palestinier och Israel så tar de ensidig ställning trots att Hamas är en terrorgrupp som styr med maffiametoder och tar allt som doneras till Gaza.

Barack Obama hade en orginell ide, "varför kan inte Israelerna bara inspektera vapensändningarna och låta allt annat gå igenom."

Ja, jisses, varför har ingen tänkt på det förut? Obama = Idiot.

Reportage av Pajamas Media.
http://pajamasmedia.com/

gazaflottilla "gaza aid" "ships to gaza" flotilla palestinians hamas israel conflict krig iran krigsfartyg, palestinier israel