måndag 26 oktober 2009

Agenda om SD. Del 3. Agenda poll 18 % vill ha SD till riksdagen. Aftonbladet, 12 % stöder SD.Agenda i TV 25/10 - 2009. Del 3. Närvarande, Maud Ofofsson (c), Mona Sahlin (s), Lena Melin, Stf Ansvarig Utgivare Aftonbladet och Daniel Poohl Expo/Afa.

De diskuterar Sverigedemokraterna utan att ha bjudit in SD. De tar upp Jimmie Åkessons artikel i Aftonbladet, TV debatten mellan Maud Olofsson och Jimmie Åkesson mm. All är överens om att Maud förlorade TV debatten.

Agenda gjorde en undersökning som visar att 18 % av de tillfrågade vill ha in SD i riksdagen.

Poohl från Expo/Afa sade att undersökningar visar att stödet bland folk för SD's politik är mycket större än 18 %. Aftonbladets poll ger SD 12 % i väljarstöd, länk:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/art...

Mona Sahlin klagar på Åkesson, "han bara rabblar upp siffror, data och information, det är svårt att debattera med en sådan"

Sahlin och Akesson möttes i en TV debatt efter valet 2006. Sahlin klarade inte att följa med svängarna och den snabbtänkte sofistikerade Jimmie Åkesson vann en solklar seger över den långsamma trögtänkte Sahlin som trots stöd från TV-värden förorade debatten.

Inom socialdemokratin diskuterades om Mona skulle få sitta kvar som partiledare efter den pinsamma debattförlusten. Hon fick sitta kvar eftersom de inte hade nagra bra alternativ. Självmordsbombaren Nalin Pekgul skulle vare pinsamt att tilsätta som Monas ersättare.

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrarna ligger bakom det mesta.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.
http://politisktinkorrekt.wordpress.com/
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com