söndag 27 september 2009

Det numera muslimstyrda FN ska "granska" Danmarks regering

DN rapporterar att "det nya FN" (d.v.s. det FN som man tidigare kunde lita på, men som numera styrs av muslimer med det huvudsakliga syftet att jaga och förgöra all kritik mot islam) har bestämt sig för att "granska" Pia Kjaersgaard och flera andra partimedlemmar i Dansk Folkeparti p.g.a. deras öppna kritik mot islamiseringen av Danmark.

Tre stycken, som vanligt "kränkta", muslimer i Danmark, tillsammans med "Centret mot rasdiskriminering" (motsvarighet till svenska "Centrum mot rasism", ni vet, de som stämmer företag för att deras glassar är rasistiska...) anmälde regeringen för den hemska hädelse, diskriminering och allmänt opassande användning av yttrandefriheten som deras islamiseringskritik utgjorde. När Danska domstolar sedan med all rätt avvisade detta fullständiga tidsslöseri med skattepengar, för att inte tala om hot mot yttrandefriheten och demokratin i allmänhet, så rycker nu alltså det nya muslimska FN omedelbart in, FÖR ATT TILLRÄTTAVISA REGERINGEN I ETT DEMOKRATISKT LAND FÖR DERAS KRITIK MOT ISLAMISERINGEN AV DET EGNA LANDET!?!?!

Man kan bara inte tro att det är sant, att det har gått så snabbt sedan muslimerna relativt nyligen lyckades få FN att driva igenom de fullständigt absurda lagarna mot kritik av islam, tills de nu ger sig på regeringen i ett demokratiskt västland, medan galna muslimska diktaturer som förtrycker och mördar sitt folk lämnas helt orörda att fortsätta!?!

Återigen, VÄCK MIG UR DENNA MARDRÖM NÅGON!!!

Vakna! Säg ifrån! Agera!