söndag 27 september 2009

En svensk kvinna våldtas nästan varje timme året runt, ett Europarekord.En svensk kvinna våldtas nästan varje timme året runt, ett Europarekord. Våra politiker pratar istället om utsläpp och jämlikhet och försöker stoppa privata bloggar och youtube kanaler som tar upp massvåldet. Regeringen och media håller tyst om nya rapporter och siffror som visar att Sverige snart har världsrekord i våldtäkter and andra grova brott. Politiker och media försöker göra allt för att stoppa den typen av information och kritik om frågorna. Varför?

De använder barnsliga uttryck som "främlingsfientlig" om kritiker istället för att ta en debatt som vuxna i andra länder gor. Orsaken de inte vågar prata om det är att skulle förlora alla debatter och de skulle väljas bort.

Om väljarna fick reda på hur brottssituationen ser ut och förstörelsens omfattning så skulle riksdagspartierna inte finns kvar i riksdagen. Om folk fick reda på hur mycket skattebetalarna har betalt för att få europarekord i brott och förstörelse så är valet självklart.

Den nya EU studien som visar Sveriges Europarekord i våldtäkter har gjorts av forskare i elva EU lander. Statliga BRÅ försöker hitta på olika teorier för att förklara bort undersökningen. Ett Brå argument är att olika länder bedömer brott olika, tex misshandel. Det stämmer nog, men vi tvivlar på att andra länder gör som Sverige, att omklassa ett mord till det lindrigare brottet misshandel.
http://www.na.se/artikel.asp?intId=14...

DN om EU rapporten:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/fles...

DN har censurerar bloglänkar, de har 37 men enligt twingly finns det 48 som länkar till artikeln.

Brå rapporten som refererades:
Beteckning:
Brottslighet bland personer födda i
Sverige och i utlandet RAPPORT 2005:17
Bra.se

Den statistiska grafiken var sammanställd av;
http://affes.wordpress.com/
Han använder data från SCB, BRÅ och Migrationsverket.
Se hans exempel på hur våra myndigheter manipulerar brottsstatistiken. De tar en tillfällig nedgång i en statistisk kurva och gör stora utspel i media om hur brottsligheten sjunker, men kurvan har en klart uppgående trend vilket de inte berättar for allmänheten.

Artikel, citerar Brå som talar om vilka nationaliteter är vanligast i våldtäkter:
http://www.dn.se/sthlm/tjejerna-bar-i...

Fjordmans artikel:
http://fjordman.blogspot.com/2005/12/...

Artikel om undersökningen som visar att 85 % av alla våldtaktsman är invandrare.
http://www.dn.se/opinion/signerat/en-...

En stor del av södra Sveriges poliser har mobiliserats till ett bostadsområde, Rosengård för att försöka stoppa dagliga brander, upplopp, mordförsök, rån, överfall, och andra samhallsförstörande aktiviteter. Rosengårds befolkning består av asylsökandan som ar sysslolosa inte förstår var kultur. De boende kräver att de svenska myndigheterna utvisar de kriminella som varje dag bränner ner en del av stadsdelen.

EU valet är ett av Sveriges och Europas viktigaste val, rösta på ett svenskvänligt parti och visa med din röst vad du tycker om riksdagspartierna som förstört Sverige.