lördag 26 september 2009

Många svenska nazister är både störda och kriminellaMånga svenska nazister är grovt kriminella till sin natur. Deras brott är inte av det slag att de kan räknas som "ungdomligt oförstånd" "enstaka dumheter som begåtts i oförstånd" eller liknande. Vissa av dem är nämligen personlighetsstörda och inte mentalt friska.

Expressen hade i november 2008 en genomgång av kriminella nazisters brottslighet. Det visar sig att de är mer kriminella än de grövsta invandrarbrottslingarna och de är minst lika störda som dem.

De kriminella nazisterna och deras anhängare ser sig inte som kriminella utan inbillar sig att de är "krigare" och massa annat larv. Det och mycket annat bevisar just hur störda de verkligen är.

Här är några länkar relaterade till Expressens artikel i ämnet.

http://www.expressen.se/Nyheter/avslo...
http://sv.wikipedia.org/wiki/Robert_V...
http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/99...
http://www.arbetaren.se/2001/23/nyhet...
http://expo.se/2003/48_854.html
http://www.socialisterna.org/offensiv...
http://publicliterature.org/en/wikipe...
http://www.proletaren.se/index.php?op...

Svenska nazisters galenskaper kan du följa på den här sidan:
http://svinstian.blogspot.com/

Det måste framhållas att några av källorna är från vänsterpressen, men just i det här fallet har de faktiskt rätt (vilket de inte alltid har i andra politiska frågor).

Sverigedemokraterna har kraftfullt tagit avstånd från dessa nazister och är ett parti som tar ansvar för Sverige. Partiet har också visat stort ansvar genom att stänga dörren helt för alla slags nazister inklusive kriminella och störda sådana.

Sverige har ingen glädje av sådan människor, de förstör landet genom sin mentalitet och sitt sätt att uppträda.

Invandringspolitiken och andra frågor kan bara lösas med mogna politiska beslut fattade av mogna civiliserade människor.