onsdag 23 september 2009

Galna "genusforskare" får sig ett par sanningens ord i SvD

SvD publicerar i sin "Brännpunkt" idag en ovanligt uppfriskande vettig artikel om det extremt grymma experiment som våra barn blir utsatta för på dagens skolor och dagis.

Några nämnvärda citat är:

Förskolepersonal och föräldrar är enligt Ärlemalm-Hagsér (d.v.s. en av galningarna, red. anm.) offer för felaktiga föreställningar, som smittar av sig på barnen och barnen är delaktiga genom att de agerar "könspoliser".


Som förälder undrar man hur genusvetarna tänkt ställa allt till rätta i det samhälle som mänskligheten utvecklat under tusentals år på ett felaktigt sätt innan genusvetarna kom till vår undsättning.

Ska man kanske ta barnen från föräldrarna redan vid födseln och stänga in dem i könsneutrala indoktrineringsanstalter där ingen annan än genusexperterna själva får ha kontakt med barnen?


Förskolor kan ansöka om så kallade genuspengar för att anlita genuspedagoger som kommer med pekpinnar. Något jag själv mött är att alla dockor numera är borttagna och att alla "hjältesagor" är bannlysta.

Vidare tillåts under gymnastiktimmen inga rosa dräkter på flickorna med en liten volang som förstärker könsroller. Budskapet var glasklart: Alla flickor ska ha shorts och t-shirt.


Flera studier visar att de olika roller vi tar på oss är genetiskt betingade, ett biologiskt faktum, något naturen sett till att gynna under tusentals år av evolution – troligen för att vi ska överleva.

Olika roller är inget problematiskt så länge dessa värderas lika. Studier av barn, som bara är några månader gamla, visar att pojkar föredrar vissa leksaker (hårda) medan flickor föredrar andra (mjuka).

Anser genusvetarna att barnen är hjärntvättade av oss föräldrar redan vid tre månaders ålder? Och angående skogslek kan jag intyga att de kommer att få problem också där.

Vad ska de göra när en flicka plockar blommor, medan en pojke samlar stenar? Rensa skogen på dessa könskodade föremål?


Det är en skam för alla sunda feminister när sådana vanvettiga teorier förs fram som sanning för att i ett nästa skede omvandlas till allmänna påbud.

Jag misstänker att denna forskning kommer att fortgå in absurdum. Men kära genusvetare: Behåll era resultat för er själva och basunera inte ut dem i medierna. De skapar bara förvirring hos föräldrar och barn.


Tack Tanja, för att du till skillnad från de flesta andra faktiskt vågar säga sanningen, och därmed hjälper till att uppmärksamma att kejsaren faktiskt inte har några kläder på sig (för att inte tala om är en fet, ful och bitter lesbisk kvinna som bara vill förstöra för alla andra så mycket som möjligt med sin "genusteori")!