lördag 21 augusti 2010

Asylsökanden kidnappad i Danmark biljakt i 200 km

DANMARK Inte helt oväntat handlar det om asylsökanden. En 19-årig asylsökande kvinna från Syrien och dennes mamma, som båda bor på en asylförläggning, var ute och gick i Frederiksværk i Nord-sjælland när en Mazda 626 tvärnitade bredvid dem. Ute hoppar två till tre utlänningar som överöser 19-åringen med slag och sparkar. Sedan tvingade de henne in i bilen och drog därifrån. Det var början på intensiv polisjakt.

Ett vittne såg sedan bilen på motorvägen mot Köpenhamn och larmade polisen. Men då den första patrullen anslöt tryckte föraren gasen i botten och stack iväg uppemot 200 km i timmen – med polisen efter sig en kort bit. Man hann då och se att det fanns två personer i bilen men det var omöjligt att urskilja om flickan var en av dem då.

Lite senare såg man bilen igen vid en bensinstation. I bilen fanns bara föraren. Han är nu anhållen och måste höras via tolk. Men flickan var fortfarande försvunnen.

Efter gediget danskt polisiärt arbete fann man flickan, nu i en lägenhet på ett asylcenter på Amager stax bredvid Köpenhamn. I lägenheten fanns gärningsman nummer två och han är nu anhållen. Flickan är chockad men välbehållen. Hon ska nu genomgå läkarundersökning samt erbjudas krishjälp.

Polisen har av mamman fått tänkbara uppslag till kidnappningen men vill inte säga något om saken i nuläget.

TV2

Skamkulturen slår till igen, garanterat!

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt