lördag 21 augusti 2010

Mobiler, skyskrapor och stenålder

VIDEO En läsare har översatt en tämligen skrämmande video från den saudiarabiska tv-kanalen Al-Risala TV där man diskuterar vad som bör göras med de som konverterar från islam. Vi låter översättarens egna kommentarer till videon ackompanjera filmen.

”Har en muslim rätt att ändra sin religion? Ett muslimskt debattprogram diskuterar den så ”kontroversiella” och ”aktuella” frågan och frågar också vilket som är det bästa sättet att handskas med sk. ”apostater” som konverterat från Islam:

1. Genom dialog enbart (40%)
2. Döda honom/henne (51%)
3. Låta rättsväsendet ta hand om det (9%)

Fråga dig hur tankegångarna är i mindre moderna islamska länder, i dom länder debatten inte ens tillåts.

Men håll dig lugn, dessa åsikter måste checkas in i handbagaget och återlämnas sen inte på Arlanda – utan ersätts automatiskt av en flerhundraårig sekulariserad tradition, demokratisk förankring och humanistisk glöd! Uppväxten, avsaknad av utbildning och det sociala arvet, det gäller inte muslimer som immigrerar till Sverige.

Och kom ihåg att det är etnocentriskt att vilja bevara svensk tradition och se västerländsk kultur som bättre än islamsk, samtidigt som muslimerna självklart kommer att anamma våra sekulariserade värderingar av sig själva eftersom vi är så mycket bättre, vilket ju inte stämmer (ja, nånting sånt)…

Alla abrahamitiska religioner är lika hemska, förutom Islam som är ”Fredens religion” och fastän mer än 46 % av ALLA terrorbrott sedan man började räkna 1969, i HELA världen oavsett terrorgrupp, begåtts av islamister, så finns det ingen koppling mellan Islam och Jihad, eh, terror.

Ni vet väl själva hur våra frireligösa och masspsykotiska kristna förföljer konvertiter, skär huvudet av dom, stenar kvinnor, propagerar för biblisk lag och planerar och predikar om att ta över hela världen? Har ni inte hört talas om alla kristna terrorbrott som händer runt om i världen hela tiden?

Då ska jag lära er en sak. Försvarstrupperna som skickades från Europa när påven i Istanbul desperat bett om hjälp, efter att ”muslimernas Jesus” Muhammad (som förövrigt var en pedofil och spenderade större delen av sitt liv med att slakta ”otrogna” och röva från andra araber) gett Konstantinopel, eh, Istanbul och påven där två val: konvertera eller dö… det var i själva verket bara oprovocerade och fruktansvärda angreppskrig från de kristna, som bevisar att kristendomen är precis lika hemsk som Islam, som i sin tur sen INTE är en hemsk religion.

Såna här små detaljer som att det aldrig funnits nån palestinsk stat och att hela den muslimska världen, från Betlehem till Marocko, faktiskt inte var muslimska innan profeten Muhammeds arméer invaderat, svärdskonverterat, dhimmieförslavat och slaktat alla som tidigare varit bla. kristna, judar och zoroastrier… det räknas inte och säger du emot är du rasist och nazist och ska slaktas av säkerhetspolisen AFA!

Religion är nu mer än ras och om Muhammeds arméer skulle invadera väst igen, och man talade om det öppet, så är det ”häst mot soffgrupp” och du skall genast skickas till Gulagom, omprogrammeras, avlusas och slaktas för demokratins skull!”

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt