onsdag 1 september 2010

Moderaterna vill klottersanera bort våldet

Politik i Botkyrka

  • Botkyrka kommun är, än så länge, den enda kommun i Sverige där etniska svenskar utgör mindre än halva befolkningen.
  • Botkyrka är politiskt sett en röd kommun. I kommunalvalet 2006 fick Socialdemokraterna nästan fyra av tio röster.
  • I samma val fick Sverigedemokraterna 685 röster (1,74%), tiotalet röster från fullmäktigemandat. Detta trots att Sverigedemokraterna aldrig ställde upp i kommunalvalet.
  • I kommunfullmäktige har Botkyrkapartiet tre mandat (4,16%), ett lokalt parti som är kritiskt till den förda invandringspolitiken.
  • Tullingepartiet innehar i fullmäktige ett mandat, ett parti som vill att kommundelen Tullinge bryter sig ur kommunen så att invånarna där ska slippa betala för de invandrartäta norra delarna av kommunen.

- Skottlossningar, misshandelsfall, stölder och bilbränder har slagit rekord i Botkyrka under 2009-2010. När tre prersoner i januari sköts inne på en fritidsgård i Fittja i år passerades en sista gräns.

Stycket ovan är ett direkt citat ur ett kampanjmaterial speciellt riktat mot väljare i Stockholms mest invandringsbelastade förorter. För många väljare i den av mångkulturen hårt beprövade kommunen Botkyrka ter sig pratet om den mångkulturella idyllen som inget annat än morbid humor. Lokalt erkänner Moderaterna det mångkulturella fiaskot, men bara till viss del. Under devisen ”Det räcker nu!” delas i dagarna flygblad ut till de boende i kommunen.

Vi måste stoppa våldet, menar nu alltså Moderaterna fyra år efter maktövertagandet på riksnivå. Och botemedlet mot skottlossningar, mord och bilbränder är en ”tryggt och snyggt-satsning” som innebär att allt klotter ska tas bort inom 24 timmar, att trasiga lampor byts ut direkt och att sly röjs undan för att motverka känslan av otrygghet.

Det återstår att se om väljarna i kommunen låter sig övertygas om att klottersaneringsfirmor och vaktmästare utrustade med häcksaxar är rätt metod för att få bukt med grovt kriminella invandrargäng.Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider