onsdag 31 augusti 2011

Dagen då svensk media sådde fröna till tusentals nya Breivik

INSÄNDARE Efter att på ett högst osmakligt sätt ha utnyttjat tragedin på Utøya i Norge rent politiskt, vecka ut och vecka in efter dådet, gick så svensk PK-medias ledartrojka den 29 augusti 2011 ihop för en ”grand finale”, ett slutgiltigt crescendo som hade fått själva Stalin att bli grön av avund och kollegial respekt. Tillsammans gick man ut och meddelade att det livsfarliga fria ordet i de stora tidningarnas artikelkommentarer skall stoppas med omedelbar verkan!

DN stänger härmed sina kommentarsfält helt och hållet, enligt uppgift tills de fått färdigt sitt nya system som de hoppas ska garantera effektiv offentlig uthängning av alla med ”felaktiga åsikter”. Expressen stänger sina kommentarsfält helt och hållet för realtidskommentarer, och kommer hädanefter enbart publicera ”förhandsgranskade” kommentarer innehållande rätt åsikter, och producerade av skribenter som fått den godkännande PK-stämpeln. Aftonbladet inför slutligen krav på inloggning via en Facebook-profil för att alls kunna kommentera på deras site. Huruvida Aftonbladet även kommer kontraktera sina tidigare samarbetspartners Original Gangsters för ”opinionskorrigerande punktinsatser”, om detsamma kommer ske i upphandling med både Original Gangsters och AFA, eller om det bara kommer ske på spontan och mindre centralt samordnad basis mot de uthängda kommentatorerna framgick inte av pressmeddelandet.

De numera allestädes närvarande referenserna till Breivik, ackompanjerade av de vanliga lögnerna om ”främlingsfientlighet”, ”skev bild av svenska folkets egentliga åsikter”, ”ett fåtal som förstör” och ett antal ännu mer hycklande och vämjeliga drapor fick utgöra bakgrundstonerna, medan huvudsångarna med allvarlig blick än en gång försökte få den ack så meningslösa floskeln om att ”stå för sina åsikter” att förefalla som ett i sammanhanget relevant argument.

Till att börja med skulle jag bara kort vilja fråga ”the three tenors” i PK-trojkan huruvida de tycker att åsikterna och publikationerna från de politiska oppositionsgrupperna i t.ex. Kina, Iran och Syrien (eller varför inte Samizdat-skribenterna i det gamla Sovjet) är fullständigt irrelevanta, för att inte säga föraktvärda, bara för att dessa inte går ut med namn och bild på sina skribenter i alla sina publikationer?

Precis likt situationen i länderna ovan, är ju hela problemet att det svenska PK-etablissemanget, med just denna mediala PK-trojka och de politiker som de skyddar istället för att granska i täten, har stipulerat och normaliserat situationen att vissa fullt lagliga åsikter, d.v.s. de ”politiskt inkorrekta” sådana, skall försäkras medföra negativa konsekvenser för sina innehavare långt bortom de som involverar att ”stå för åsikten” själv, precis på samma sätt som politisk opposition i ovan nämnda länder förföljs, misshandlas och mördas. I Sverige har vi gudske lov inte haft något framgångsrikt politiskt mord mot några av de få modiga offentliga företrädarna för den politiskt inkorrekta oppositionen ännu (dock väl uteslutningar ur fackförbund, avsked från arbetsplatser, misshandel, mordförsök och ständig medial förföljelse, förtal och smutskastning), men tyvärr handlar det nog bara om månader eller på sin höjd år, med tanke på de attentat mot SD-företrädares liv och egendom som man kan läsa om var och varannan dag nuförtiden (senast en mordbrand mot en SD-ledamots hem idag).

Detta lilla samband är PK-trojkan självklart fullständigt medvetna om, vilket man nästan omedelbart kan se på det dåligt dolda hånleendet varje gång de högfärdigt uttalar floskeln om att ”stå för sina åsikter”. Det finns dock ett antal väldigt viktiga saker som de inte tycks ha förstått på motsvarande sätt.

Ett grundläggande problem relaterat till fixeringen kring ”unika email-adresser” för deras kommande kommentarskonton är att de verkligen förefaller ha gått på sin egen lögn om att ”det bara är ett fåtal individer med flera olika konton var” som skriver alla kommentarer med ”felaktiga åsikter” i vartenda kommentarsfält i varenda online-publikation i Sverige idag. Bara detta, att förneka den uppenbara existensen av 340.000 SD-röstande merborgare (och säkerligen mångdubbelt fler med sympatiserande åsikter i t.ex. immigrationsfrågor) är ett konststycke i sig.

Det skrattretande med DN:s och Aftonbladets rent tekniska lösning sedan, sett just ur denna desperat paranoida tro på ”ett fåtal individer med flera olika konton var” (eller för den delen även den genuint fula taktiken att försöka tvinga folk att ”stå för sina åsikter”, eller som det även heter på svenska, ”indirekt hota liv, egendom, anställning eller övrig samhällelig position medelst Original Gangsters, AFA, korrumperade fackföreningar eller övriga indoktrinerade medborgare”), är att det är både fullt möjligt och lätt att skapa falska Facebook-profiler med vilket namn man vill, för att inte tala om email-adresser (Hotmail, Gmail eller någon av alla andra tusentals gratismailtjänster). Högst sannolikt är DN och Aftonbladet dock väl medvetna om detta, och kommer snarare bara använda detta som ett avledande delsteg mot det Sovjet-drypande osmakliga slutmålet att ”förhandsgranska” åsikterna i alla kommentarer innan de publiceras över huvud taget, något som enbart Expressen vågade göra direkt nu redan i det första steget.

Det allra största misstaget dock (eller åtminstone den allra största ignorerade konsekvensen – politisk korrekthet tenderar ju trots allt arbeta med allt annat än långsiktiga konsekvensanalyser) är att nedstängningen av denna medborgarnas sista offentliga andningsventil garanterat kommer så fröna till tusentals nya Breivik runt om i landet!

Den situation som idag råder i Sverige, och ännu värre den situation som Sverige för varje dag ytterligare närmar sig, inte minst via detta grava och osmakliga censurtilltag, är ett klassiskt textboksexempel på hur våldsamma motståndsgrupper, gerillagrupper och inhemska terrorceller uppkommer i vilket land som helst! Situationen för den svenska ursprungsbefolkningen liknar alltmer den av regelrätta slavar och andra klassens medborgare i sitt eget land, det land som deras föräldrar, föräldrars föräldrar och dessas ännu tidigare ättlingar byggt upp med sitt blod, sitt svett och sina tårar (för att inte tala om världens högsta skatt). Så fort dessa medborgare så på något sätt försöker uttrycka minsta lilla gnutta av frustration över situationen möts de enbart av en otroligt effektiv och välsamordnad censur, i kombination med att på personlig nivå bli uthängda och fördömda som onda, sjuka och galna. Denna uthängning, som svensk medias största aktörer nu dessutom ytterligare vill främja och automatisera, innebär dessutom slutligen att alla som har mage att uttrycka sådan frustration omedelbart blir lovligt villebråd för odemokratisk behandling inom både arbetsliv, föreningsliv och privatliv, eller t.o.m. för våld mot deras liv och egendom, till råga på allt indirekt sanktionerat genom offentliga uttalanden av vår egen statsminister!

En demokrati kan inte existera utan en fri och obunden press som representerar medborgarnas åsikter och granskar makten från detta perspektiv.

En demokrati kan inte existera om alla praktiskt valbara partier har samma åsikt inom nyckelfrågor av vikt för landets framtid.

En demokrati kan sannerligen inte existera om medborgare som ger uttryck för fullständigt laglig och välargumenterad politisk opposition riskerar liv och egendom, och speciellt inte om så sker med maktens goda minne.

När så äkta demokrati inte längre existerar, och medborgarna blir allt mer varse om detta, är Breiviks dåd bara en mild sommarfläkt i jämförelse med vad som oundvikligen väntar så länge som de frön som planterades i dag och många andra dagar innan dess tillåts växa skördefärdiga. Breiviks dåd är en indikation på hur farligt nära vi redan är, och om Sveriges vansinnesfärd mot denna punkt inte stoppas snarast möjligt, kom då inte och säg att vi, de politiskt inkorrekta, inte gjorde allt i vår makt för att avstyra detta hemska öde. Den enkla och sorgliga sanningen ifall så tillåts ske kommer snarare bara vara att den läskigt effektiva kombinationen av en PK- och maktblind politikerelit, en strikt makttrogen och skoningslöst censurerande media, och allestädes närvarande hot mot liv och egendom för alla som uttrycker oppositionella åsikter, var oss övermäktig.

Riktigt än är dock inte allt hopp släckt, så för guds skull jobba dag och natt för att sprida PI och/eller eventuella dylika fria informationskanaler till varenda medborgare som fortfarande sussar gott i åsiktscensurens och PK-indoktrineringens rosafluffiga drömmar! Spridningen av sanningen via fri och obunden media är mer eller mindre det ENDA som kan rädda detta Sovjets skräckinjagande reinkarnation från en hastigt annalkande katastrof!

PS.
Och våga nu inte komma dragandes med några patetiska klagomål om att era kommentarer innehållande svordomar, öknamn eller i övrigt okonstruktiva formuleringar minsann har blivit raderade av PI tidigare, då detta inte har något som helst att göra med det ovan diskuterade ämnet, helt seriöst! För att PI ska kunna bli en så etablerad informationskanal som den förtjänar måste självklart en seriös och god ton hållas både i artiklar och kommentarer, och detta har absolut INGET att göra med varken åsiktscensur eller politisk korrekthet, vilket ni innerst inne bakom era ömtåliga små egon vet mycket väl egentligen!

En-sån-där-hemsk-anonym-skribent-som-Jan-Helin-och-hans-vänner-är-livrädda-för

Referenser

dn.se/blogg/redaktionsbloggen/2011/08/29/darfor-stanger-vi-kommentarsfalten-tillfalligt/
bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2011/08/ny-policy-for-artikelkommentarer/
dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3246045.ece

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt