onsdag 17 augusti 2011

Zigenare stal bröllopsklänning och gjorde kaos på bröllop

ZIGENARE Det började i torsdags. Tre zigenare, en man och två kvinnor, klev in i butiken Festgarderoben i centrala Varberg och pratade med ägaren. När de gått hade trion tagit med sig en bröllopsklänning värd 5 300 kronor.

Vi hoppar fram till måndag kväll. Ett sällskap på drygt 50 zigenare hade abonnerat en restaurang i Varberg för att fira bröllopet. Men det slutade med kaos. Vid åtta-tiden fick polisen larm och skickade sju polispatruller och en hundpatrull för att lugna ner situationen. Det tog en timmes tid. Bakgrunden till slagsmålet var en gammal infekterad konflikt två släkter emellan. Varbergspolisen och restaurangägarna satte punkt för firandet och avbröt festen för gott. Man skickade iväg gästerna och de flesta återvände till sitt tillfälliga hotell – en campingplats.

Butiken har även fått tillbaka klänningen, har vi fått veta av en tipsare. Huruvida trion greps för den stölden under festen vet vi inte.

HN
HN

Landade helikopter mitt på Rosengård

Förra sommaren, den 17 juli 2010, fick polisen ett larm om att en större tillställning på den ökända adressen von Rosens väg på Rosengård i Malmö hade lett till att framkomligheten för trafik helt hade blockerats. Väl på plats kunde man konstatera att det var ett bröllop modell större som pågick.

Cirka 250 bröllopsgäster bevistade tillställningen och många av dom hade parkerat sina bilar högst olämpligt.

Polisen kunde på plats även konstatera att en helikopter! helt utan tillstånd hade landat mitt i gatan och därvidlag effektivt stängde av den. Polispatrullen skrev en rapport om bland annat brott mot luftfartslagen. Politiskt Inkorrekts tipsare (som också tagit bilderna) kunde informera om att det rörde sig om ett zigenarbröllop.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt