torsdag 9 september 2010

Sahlin rasande inte inbjuden till utfrågning

LUND Dubbelmoral och hyckleri. Det är väl orden som närmast kan beskriva den socialdemokratiska partiledaren Mona Sahlins reaktion när hon upptäckte att samtliga borgerliga partier, men inget från den rödgröna sörjan, blivit inbjudna att delta i en publikutfrågning som avhålls idag på förmiddagen, arrangerad av AF:s Studentafton i Lund. I Mona Sahlins stab är man inte sena att börja skria om att ”det inte känns riktigt demokratiskt.”

Det känns inte riktigt demokratiskt. Vi hade gärna ställt upp på en debatt, det hade kunnat bli jättespännande. Verkligen tråkigt gjort av Studentafton att inte bjuda in oss, säger Mona Sahlins pressekreterare Camila Peirone Buzaglo.

Studentaftons förman Lisa Blomqvist menar att inbjudningarna till oppositionen inte hann gå iväg då det rörde sig om väldigt kort varsel. Hur inbjudningarna till Alliansen hanns med väljer dock Blomqvist att avstå från att svara på.

Mona Sahlins stab verkar heller inte ha haft några synpunkter på hur det känns att för ett kort ögonblick leva i den politiska verklighet där Sverigedemokraterna lever hela tiden.

Sydsvenskan

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt