onsdag 8 september 2010

Vänsterpartist med allt annat än rent mjöl i påsen

MULLSJÖ I den lilla orten Mullsjö i Jönköpings län bor och verkar den vänsterpartistiske politikern och företagaren Anette Lillemor Bissioni. Hon är placerad som nummer 6 på Mullsjö kommunvalslista för Vänsterpartiet inför det kommande valet. Vid en första anblick kan alltså Bissioni tas för vilken normal medelålders kvinna som helst, men skenet bedrar.

Hon är nämligen en dubbel-, för att inte säga trippelnatur som driver en agenda där hon via multipla identiteter på Internet försöker strypa rätten till offentlighetsprincip, åsikts- och yttrandefrihet. Skälen till det skall här redovisas. Vi kan börja med att konstatera att Anette inte är speciellt förtjust i att betala sina skulder till staten. Eller till någon annan heller, vad det verkar som.

Hos kronofogden finns skulder redovisade som 11 972 kronor till Unionens A-kassa, 23 538 kronor i obetalda TV-avgifter, studiemedelsskuld 26 314 kronor, skuld på skattekonto 3 359 kronor, fordonsskatt 1 900 kronor mm. Dessutom finns det en skuld till inkassobolaget Lindorff på 90 178 kronor. Det finns ministrar som sett sin framtida politikerkarriär gå upp i rök för lägre summor än så…

PrintFriendly Share/Bookmark




Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt