lördag 4 september 2010

Kallblodigt mord: Kvinna ihjälkörd av exmaken

MORD I LANDSKRONA Polis och ambulans fick flera larm om dramat, intialt om en trafikolycka på Norra Infartsgatan vid 10.20-tiden på fredagsförmiddagen. Men det visade sig istället handla om ett kallblodigt mord. En kvinna i 50-årsåldern hade blivit påkörd – och överkörd – av en vit skåbil inne i en smal gång till en gård som tillhör ett bostadshus. Ambulanspersonalen kunde inte rädda kvinnans liv och hon dödförklarades på platsen. Gärningsmannen, även han i 50-årsåldern, är hennes före detta make och har barn med den mördade kvinnan.

När polisen kom till platsen stod skåpbilen kvar ute på Norra Infartsgatan och nära den fanns mannen som greps. Han sitter nu anhållen misstänkt på sannolika skäl för mord.

Ett ögonvittne såg stora delar av händelseförloppet.

– När jag först såg vad som hände låg hon redan på marken inne i gången. Mannen körde över henne två eller tre gånger medan hon låg på marken. Han körde över bröstkorgen. Efteråt gick han ut och dunkade hennes huvud i marken. Det verkade som om att han såg efter om hon levde, säger vittnet.

Därefter ska mannen ha lämnat platsen i skåpbilen.

– Han körde därifrån. Då verkade kvinnan vara vid medvetande eftersom en byggnadsarbetare kom fram till henne och pratade. Hon rörde på sig, säger vittnet.

Efter en stund återvände mannen till platsen.

– Han kom körande tillbaka i sin bil och parkerade den uppe på trottoaren. När polisen kom till platsen stod han ute på gatan helt tyst. Han följde lugnt med polisen och satte sig i polisbilen, säger vittnet.

HD

En ledtråd: kommentarsfunktionen är avstängd.

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt