söndag 10 april 2011

60 flickor utnyttjades polisen ville tysta ner

LONDON Det handlar om minst 60 flickor som blivit sexutnyttjade av pakistanska arbetare på sjaskiga hämtmatställen. Ett av matställena i Blackpool är även ihopkopplat med Charlene Downes, en 14-årig flicka som försvann och misstänks ha blivit mördad 2003. Fyra år senare försvann även 15-åriga Paige Chivers, kroppen har aldrig blivit hittad men polisen misstänker att även hon blivit mördad.

Flickor ner till elva år har av främst pakistanska män utnyttjats mot cigaretter, alkohol och mat. Det var när 14-åriga Charlene försvann som man hittade flickorna. De allra flesta var vita flickor.

Man tror att rapporten blivit gömd på grund av politisk korrekthet och rädslan för att uppröra sammanhållningen i kommunen. Poliser har även varit rädda för att bli kallade rasister.

Det var ett par från Mellanöstern som misstänktes men friades för mordet på Charlene. Det är fortfarande olöst men paret har även koppling till Paige, även hon blev sexuellt utnyttjad. Polisen rapporterade att matstället lockade till sig unga med alkohol och kokain. Paige har varit saknad sedan den 26 augusti 2007.

Flickorna kom ofta från utsatta hem och träffade män som överöste flickorna med gåvor innan dom utnyttjade dem sexuellt.

Personal på matstället ska också ha skämtat om att Charlene blivit kebab. Kebabstället ska sedan ha bytt namn från Funny Boyz till Mr Beanz men nekats att servera varm mat på grund av misstankarna om sexaktiviteter i lokalerna. Paret har överklagat och anklagar polisen för att vara ute efter dom.

Det ska sammanlagt handla om elva matställen runt om Blackpool där sexövergrepp gjorts på minst 60 flickor från elva år upp till 15 år. I en rapport som släpptes igår ska det vara främst ensamma vita män som begår sexövergrepp, något som motbevisades genom rättegångsprotokoll. Av 56 rättegångar, från 13 städer, där män flertalet gånger begått sexövergrepp mot flickor var 50 muslimer, främst från Pakistan.

PI har tidigare vid ett antal tillfällen tagit upp problematiken kring invandrarmäns attityder mot unga kvinnor i Storbritannien. Läs mer här.

DailyMailUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt