tisdag 19 april 2011

England: Satte eld på Koranen fick 70 dagar i fängelse

KORANBRÄNNING Andrew Ryan, 32, stal en Koranen från ett bibliotek och satte sedan eld på den i staden Carlisle den 19 januari 2011. Han greps och dömdes sedan till 70 dagar i fängelse. I det straffet ingick stölden.

District Judge Gerald Chalk vid beslutet:

‘This is a case of theatrical bigotry. It was pre-planned by you as you stole the book deliberately. You went out to cause maximum publicity and to cause distress.’

När Ryan leddes bort passade han på att skrika: ‘What about burning poppies?’

Det var en referens till det låga bötesstraffet som den radikala islamisten Emdadur Choudhury fick i i höstas efter att ha bränt upp vallmoblommor i plast vid en brittisk militärparad och minnesceremoni för fallna soldater.

Vallmoblommorna (i plast) är en symbol för fred och ära.  Hans islamistgäng hånade de anhöriga och brittiska armén under de två tysta minuterna och skrek samtidigt "Burn, burn British soldiers", "British soldiers murderers", "British soldiers terrorists", "British soldiers burn in hell".

Han greps för störande av ordning och fick böter på 50 pund. I rätten deklarade han stolt att han gjorde det för Allah och ångrade ick en sekund. Politiker och andra blev rasande över det låga straffet och menade om det vore omvänt hade muslimerna ropat på blod och ond bråd död.

Emdadur Choudhury, 26, är en minst sagt radikal islamist i England. Han leder ett gäng, Muslims Against Crusades (MAC), som vill ha shari'alagar och hatar allt vad demokrati och väst heter. Men han hatar inte bidragen han får av brittiska myndigheter. Drygt 792 pund stoppar han i fickan varje månad.

Emdadur Choudhury tänker även förstöra det kungliga bröllopet den 29 april.Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt