söndag 24 april 2011

Svenska skattebetalare ska stå för framtida moskébyggen

MOSKÈBYGGEN Civilminister Stefan Attefall (KD) har kommit på en fantastisk lösning om hur vi kan förhindra att islamistiska länder finansierar moskébyggen i Sverige. Hans förslag är att vi skattebetalare ska stå för detta för att motverka den hårdföra wahabismens utbredning i Sverige – inte islams.

Stefan Atterfall vill därför återinföra det statliga stödet till religiösa byggnader som avskaffades på 1990-talet. Ämnet har aktualiserats då en gigantisk moské planeras i Tensta till det facila priset av 400 miljoner kronor, där pengarna kommer att skänkas av den saudiske prinsen Abdul Aziz bin Fahd för att hedra sin döde far.

Stefan Atterfall har rätt i en sak när det gäller moskébyggen i Sverige och det är att det är extremt oroväckande att dessa finansieras av det mest islamistiska landet i världen, Saudiarabien,  som senare kan utöva makt på moskén och hur islam ska propageras. Men sedan tappar han huvudet då han öppnar för att vi skattebetalare ska betala för vårt eget lands självmord genom att VI ska finansiera dessa moskébyggen. Det är då som man kommer till insikt att vi inte har inkompetenta personer som sitter i beslutsfattarställning i Sverige, för hur logiskt är det att en kristdemokrat propagerar för islams spridning?!

Det spelar absolut ingen roll om pengarna kommer från wahabister eller den svenska staten, islam är islam och spridningen av denna politiska våldsideologi kommer att fortsätta som vanligt oavsett. Det borde faktiskt vara ett grundkrav för varje politiker att lära sig allt om islam för det är först då de förstår helheten, och om det är något att eftersträva i Sverige eller inte. Vi som redan fördjupat oss vet att detta inte är något för Sverige och svenskarna.

Låt istället muslimer själva försöka finansiera sina moskéer, har de inte råd då blir det ingen moské.

SVD

PI återkommer angående det tänkta moskébygget i Tensta och alla dess kopplingar.Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt