lördag 30 april 2011

Påstått miljonregn över PI

MILJONDRIFT Lisa Bjurwald, rabiat journalist, författare och medarbetare på Expo, som ”saknar kopplingar till specifika partier och politiska grupper”, skriver i sin svammelbok ”Europas skam” om hur land efter land sakta men säkert konstaterar att den inslagna vägen har resulterat i något alldeles galet och agerar därefter, något hon menar är fruktansvärt. Dessutom påstår hon att PI ska motta miljoner av SD. Då vi inte sett några miljoner vill vi härmed efterlysa dessa, då det ju är onödigt om det skulle ligga ett par-tre miljoner och skräpa någonstans.

På sidan 292 i boken står:

SD är skickliga på sociala medier och internet. De planerar till exempel att ge miljoner till den främlingsfientliga webbsajten Politisk Inkorrekt. Medierna måste granska deras nätstrategi och bemöta på nätet. Kommentarsfälten måste hållas rena från rasistiska kommentarer. Debatten om det rasistiska näthatet måste fortsätta.

Det är bloggen Robsten som tittat närmare på den märkliga boken:

På tal om näthat så skriver Bjurwald väldigt mycket om det hat olika högerpopulistiska grupper sägs stå för. Läser man mer än 5 sidor i Bjurwalds bok så kan man omöjligt undgå att lägga märke till Bjurwalds eget hat, ett hat hon säkert är lyckligt ovetande om. Alla som har en annan åsikt än Bjurwald i immigrationspolitiska frågor är i princip rasister, nazister samt ett stort hot mot demokratin. På ett ställe i boken medger ändå Bjurwald att det kan finnas "invandringskritiska" personer som inte förtjänar att rullas i tjära och fjäder, det måste ha kostat på. På sidan 288 i boken beskriver Bjurwald Sverigedemokrater så här.

Rasismen är central för Sverigedemokraterna. Den genomsyrar allt: deras syn på andra partier (som mörkar sanningen om invandringen), medierna (som också mörkar sanningen om invandringen) och naturligtvis synen på människor av annan etnisk bakgrund än svensk (som är här för att störta oss in i ett medeltida islamskt mörker, roffa åt sig miljoner i bidrag och våldta våra kvinnor). Inget annat svensk parti av vikt kommer i närheten av att utgöra ett liknande hot mot demokratin. Därför måste Sverigedemokraternas rasism också få vara central i bevakningen av partiet. Att medvetet skjuta hela partiets raison d'étre åt sidan är mer missvisande än att inte göra det.

Bjurwald förkroppsligar onekligen den totalt insnöade sortens människa som varken kan eller vill se vad som hänt i såväl Sverige som våra grannländer i kölvattnet av den vansinniga massinvandringen. Bakom varje gathörn lurar tusentals nazister.

Att sådana människor över huvud taget tas på allvar i resten av gammelmedia är beklagligt och visar på vilket genomruttet och akut sjukt system vi har i Sverige – en situation som är ytterst allvarlig och ytterligare utvidgar klyftan mellan folket och det så kallade etablissemanget ännu mer, snart till den grad att det är irreparabelt.

Har du sett miljonerna? Kontakta gärna oss så skickar vi ett bud för att hämta upp dem.

Wikipedia: Lisa Bjurwald

Lyssna: Möt Lisa Bjurwald

Europas%20rasister%20p%C3%A5%20frammarsch

Debatt från 2010:Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt