lördag 5 februari 2011

Svensken lat, lågt utbildad och åldrig enligt Maud Olofsson

SPYFÄRDIG Jag höll på att sätta morgonkaffet i vrångstrupen i morse när jag läste den vedervärdiga smörja som den fullkomligt avskyvärda bäverkvinnan Maud Olofsson, Centerpartiets ordförande, sägs skall ha rapat upp på partiets kommundagar i Linköping. Och inte blev mitt illamående mindre när jag såg att det var Expressens beskäftige lille goddagspilt David Baas, vars sätt att arbeta har fått omdömet ”märklig journalistisk arbetsmetod” av Journalistförbundets ordförande, som återigen har slaskat ihop en skräpartikel att lägga till komposthögen.

Artikeln har fått rubriken ”Invandringen skall rädda C” och beskriver hur Centerpartiet, vars opinionssiffror helt rättvist går kräftgång (4,1 procent i Demoskops januarimätning), nu kommer att följa sina Allianskollegor Moderaternas exempel och satsa på att fiska invandrröster i framtiden. Moderaterna lyckades ju få in en tvättäkta fundamentalistisk extremmuslim (Abdirizak Waberi) i riksdagen och fick med största säkerhet många röster från det hållet.

Bäverkvinnan går därför ut hårt och deklarerar direkt att ”invandrarna är mer företagsamma än vi svenskar, de är mer högutbildade, de har en lägre ålder som vi behöver för vår demografis skull.” Om man då skärskådar vad det är hon egentligen säger så blir det ju då att svenskar är mindre företagssamma, har lägre utbilningsnivå och är en äldre och därmed sämre grupp i samhället. Fina ord om de som via sina skatteinbetalningar försörjer hundratusentals invandrare som föredrar ett liv på sofflocket istället för att arbeta.

I kulisserna står också Stureplansfjollan Fredrick ”Ursula” Federley och tycker en satsning på invandrarväljare är bra, och att invandringsfrågan måste lyftas fram och nämnas i så positiva ord som möjligt, även om det som i Olofssons fall är rena rama lögnerna och inget annat än en förolämpning mot svenskarna.

Lille ”Ursula” klämmer till med den obevisade, men däremot ifrågasatta floskeln ”mer invandring så vi kan klara välfärden”, men nämner naturligtvis inget om hur man skall få ”välfärdsräddarna” upp från sofforna och bort från den i många fall livslånga bidragsförsörjningen som definitivt inte räddar någon välfärd, oavsett hur många gånger Federley et consortes upprepar lögnen. Han tycker dessutom att det numera finns ”galningar i Sveriges riksdag……”

Det finns en risk att man försöker kväva frågan för att man är rädd för Sverigedemokraterna. Det är helt fel väg att gå. Sen är det så att jag tror att vi mår bra av att ha lite olika perspektiv på integrationsfrågan. Det kan vi inte sluta med nu bara för att vi fått några galningar i riksdagen.

Centerpartiet är idag ett marginellt parti vad gällande anhängare och skulle med stor sannolikhet få extremt svårt att klara en riksdagsplats om det vore val idag. Trots detta har man ett inflytande, via sitt samarbete i Alliansen, över svensk politik som i paritet med partiets storlek är groteskt stort. Om man har för avsikt att vinna ytterligare väljare måste man lära sig några grundläggande saker.

Nya centerpartistiska röstare finns inte bland Olofssons och Federleys omhuldade invandrare. Nya väljare får man heller inte genom att deklassera de människor som via sina skattsedlar finansierar den politikerbeslutade marschen mot avgrunden som vi nu ser. Inte heller de narcissistiska fjollbögarna från Stureplan är någon räddningsplanka för Centerpartiet, oavsett hur mycket Federley poserar i kvinnokläder i tabloidpressen. Vill man växa så är det helt om marsch som gäller, och tillbaka till den jordnära och svenskvänliga politik som man förde på den tiden man hette Bondeförbundet.

Gustaf Janson

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt