fredag 11 februari 2011

Unga muslimer ska åka till Auschwitz

Antisemiten Anas Khalifa, den ökände radikale imamen, vill dränka judarna i muslimernas spott.

ANTISEMITISM Hatbrotten mot judarna i Malmö har eskalerat de sista åren, så till den grad att många flyttat därifrån. Överfall, hot, trakasserier, förföljelser, mordbränder mot syngagoger är vardagen för många judar. Media vägrade länge erkänna eller skriva vilka gärningsmännen var utan antydde hela tiden att det var nynazister bakom alla brott. Även om det finns högerextrema halvfigurer därute som hatar judar är gärningsmännen primärt arabiska muslimer. Något media så sakteligen informerat om även om det satt långt inne.

"Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö."

Så sa Malmös socialdemokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu. Det hjälpte knappast honom, Malmö och i synnerhet inte de utsatta judarna.

Ni bör se en eller flera av dessa nyhetsinslag:

Unga muslimer ska åka till Auschwitz

Nu ska fem unga muslimska gymnasiekillar på Latinskolan i Malmö tillsammans med sina klasskamrater åka på en studieresa till det polska koncentrationslägret. Muslimerna säger sig ha blivit ”totalt gripna känslomässigt av ämnet förintelsen under en historielektion och nyfikna över att få veta mer.”

De fem gymnasiekillarna tror att diskriminering och hat grundar sig på okunskap. Med sina resa vill de också försöka påverka och förbättra relationerna mellan olika religiösa grupper i Malmö. När de kommer hem från studeresan ska de hålla föredag för andra elever och deras besök på koncentrationslägret kommer att filmas. Filmen har de sen tänkt sprida vidare till andra skolor.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt