tisdag 11 oktober 2011

Enad nation istället för mångkulturell segregation

PRESSMEDDELANDE Sverigedemokratisk Ungdom Östergötland anordnar sitt första torgmöte i Östergötland, på Stora torget i centrala Linköping lördagen den 22 oktober klockan 13:00. Parollen för torgmötet är ”Enad nation istället för mångkulturell segregation”. Torgmötet kommer att hållas för att belysa problemen med den ökade splittringen och segregationen av samhället.

SDU:s torgmöte i Linköping den 22 oktober kommer att belysa problemen med segregation ur både ett lokalt och ett nationellt perspektiv. De områden som vi särskilt kommer belysa segregationens påverkan på under torgmötet kommer vara arbetsmarknad, skola och brottslighet. Under torgmötets gång kommer ges tillfälle för oss att också utveckla och berätta vilken politik vi vill se på dessa områden, i stället för den destruktiva mångkulturalistiska splittringspolitik som förs i dagsläget. Flera intressanta talare kommer att finnas på plats för att representera SDU under torgmötet, där ibland SDU:s förbundsordförande Gustav Kasselstrand.

SDU Östergötlands distriktsordförande Jonas Andersson kommenterar parollen ”Enad nation istället för mångkulturell segregation”:

- Både i Linköpings kommun och i Sverige som helhet har vi kunnat se hur ansvarslösa politiker drivit in samhället på en splittringens och segregationens väg. Årtionden av mångkulturalistisk politik i kombination med massinvandring har lett till att ett allt mer ghettoiserat Sverige växt fram, vilket bland annat medfört en ökning av olika motsättningar, brottslighet och arbetslöshet. Sverige och Linköping behöver en sverigedemokratisk politik som lägger vikt vid att upprätthålla god gemenskap och sammanhållning i samhället. SDU ser vikten av att bibehålla ett samhälle med högt socialt kapital och en gemensam identitet att samlas kring. Vi säger nej till massinvandring. Vi säger nej till mångkultur. Vi säger nej till den splittringspolitik som förs av både borgare och socialister på lokal så väl som nationell nivå.

Du som åhörare är hjärligt välkommen att komma och lyssna på SDU på Stora torget i Linköping den 22 oktober klockan 13:00! Väl mött!

Mynewsdesk

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt