torsdag 6 oktober 2011

Få allting serverat på silverfat på bekostnad av samhället

ISLAM Daniel Arrospide Alata är ett namn som vissa kanske minns sedan tidigare. I december 2010 berättade Daniel om hur han under ett halvår infiltrerat en moské i Stockholm där han fick höra de mest vedervärdiga sakerna. Han drog bland annat slutsatserna att det svenska samhället inte tagit hotet från islamisterna på allvar och varnade för konsekvenserna av denna slappa hållning. På sin blogg vidareutvecklar nu Daniel sina tankar kring ämnet.

Jag har spanska rötter och fått se på nära håll både i Spanien där spanska immigrationsverket totalt tappat kontrollen över invandringen. Jag är ingen Islamofob som vill gynna Sverigedemokraterna utan en person som belyser de problem som majoriteten av muslimerna faktiskt skapar överallt där de invandrar. /…/

Spanien har idag allvarliga problem med den muslimska invandringen som främst kommer från Marocko och resterande Nordafrika. Man har totalt tappat kontrollen över invandringspolitiken och dagligen får man höra om grova våldtäkter oftast med dödlig utgång som sker främst i turistorterna men också hedersrelaterad våld, där både söner och döttrar brutalt mördas i resterande delar av landet. Utöver detta så misshandlas spanska judar allvarligt av muslimska invandrare. På toppen av det här har vi terroristattentaten i Madrid.

Överallt där muslimerna invandrar i Europa så förväntar de sig att få allting serverad på silverfat av samhället. De förväntar sig att samhället ska ge de arbete och bostad inte att de själva ska söka arbete respektive bostad. När detta inte sker så yrkar de på diskriminering och detta leder till uppror i de muslimtäta områden vilket skedde också skedde i Franrkrike.
I England har vi Imamer som lyckades lura Tony Blair och brittiska staten på pengar med parollen att de skulle hjälpa muslimer i England att integrera sig i det brittiska samhället. Detta skedde inte utan istället använde dessa pengar för att ta in Imamer från Saudi Arabien där de predikade våld och terrorism. I England förekommer det också hedersrelaterad våld samt grova våldtäkter på brittiska unga kvinnor av just muslimska män.

Sen har vi Sverige och vår välfärdsstat. I början av 1950 talet t.om slutet på 60 talet då Sverige var väldigt rik så gav Svenska staten fullt utrustade lägenheter och arbete till nyanlända invandrare. Den svenska modellen fungerade väldigt bra. Nyblivna mammor fick barnbidrag för varje barn de födde och flerbarnstillägg. Denna bild av Sverige och den svenska modellen där man får allt finns kvar än idag. Systemet med barnbidrag var ju från början tänkt att stimulera barnafödandet i Sverige så att den skulle ligga på en stabil nivå. Den var inte tänkt att kvinnan skulle föda mer än 4 barn.En familj med 6 barn har idag en månads inkomst på totalt 10414 endast på barnbidrag och flerbarnstillägg.

Läs hela inlägget på Daniels blogg

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt