fredag 7 oktober 2011

Ny zigenarockupation i England

ENGLAND Nyligen berättade vi om Julia High som arbetar på UK Border Agency och fick sitt hem ockuperat och mer eller mindre demolerat av zigenare då hon var bortrest. Nu har det hänt igen. En zigenarfamilj har tagit över ett par systrars hem medan de är på semester.

Amelita and Lilia Olasa spenderar semestern på Filippinerna. Under tiden har en zigenarfamilj passat på att flytta in i deras hus värt drygt fem miljoner kronor. Då grannarna konfronterade familjen uppgav att de köpt huset och visade upp ett falskt hyresavtal.

Precis som i fallet med Julia High har ockupanterna – två män, en kvinna och ett barn – setts kasta ut soppåsar innehållande husägarnas ägodelar. Grannarna i New Southgate har förgäves försökt kontakta ägarna och befarar att det inte kommer bli möjligt att vräka zigenarna förrän systrarna kommer hem nästa månad.

Förra veckan ockuperades tre hus i Leytonstone, östra London, av zigenare – bland annat Julia Highs. Ockupation i sig är inte olaglig, det är däremot att göra inbrott. Polisen uppger att det inte finns några uppenbara tecken på inbrott i det aktuella huset så ägarna måste själva begära att zigenarna vräks.

Daily Mail

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt