lördag 8 januari 2011

Danslärare fängelsedömd för våldtäkt mot barn

ESKILSTUNA Mannen arbetade som danslärare på en studio dit den 13-åriga flickan brukade gå. Han beskrevs av gäster och kollegor som mycket tillmötesgående och flirtig mot de kvinnliga besökare på studion. Det hela slutade i fängelse då mannen åtalades och fälldes för att vid flera tillfällen haft samlag med den 13-åriga flickan vars tränare han var.

Hon kom i kontakt med mannen via dansen. Han är dansinstruktör vid Let´s Move! Eskilstuna Dansstudio där hon dansar. De började hälsa på varandra i dansstudion och när de träffades. Efter en tid lade hon till honom som vän på Facebook och han började skriva personliga meddelanden till henne.

Han flirtade med de flesta tjejerna vid dansstudion och hon tyckte det var häftigt att han som var 21 eller 22 år tog kontakt med henne som var 13 år och hon undrade varför han kontaktade just henne. De bestämde via SMS och Facebook att de skulle träffas och i slutet av maj 2010, i samband med dansavslutningen, åkte hon hem till mannens bostad i Skiftinge.

Trots att flickan vid flera tillfällen klart sagt ifrån att hon inte ville ha någon som helst sexuell kontakt med dansläraren slutade detta möte med samlag. På detta följde sedan minst två ytterligare tillfällen där mannen i kraft av sin högre ålder och övertalningsförmåga förmådde flickan att delta i sexuella sammanhang. Hon var vid tillfällena för samlagen 13 år och förmådde inte säga nej.

Eskilstuna tingsrätt dömer därför Mehdi Belhadj, född 1988-10-03 och boendes i Eskilstuna, till 2 åra fängelse för våldtäkt mot barn. Han skall även betala skadestånd på 85 000 kronor.

Eskilstuna tingsrätt mål B 2830-10

Politiskt Inkorrekt har viss information i detta ärende som eventuellt kan tyda på att den dömda gärningsmmannen ibland kan använda sig av ett annat namn, ett namn under vilket han i så fall figurerat i pressen i andra sammanhang. Om någon av våra läsare har mer information om detta emottager vi tacksamt mail om det.

Eskilstunakuriren

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt