tisdag 11 januari 2011

Simklubb främjar segregerad simundervisning

KÖNSAPARTHEID PI kan inte låta bli och undra vad Jämställdhetsombudsmannen (JämO), vilken numera ingår i DO, tycker om den fortsatta islamska könssegreringen som breder ut sig i Sverige. Nu handlar det om Östersund där simklubben Ägir satsar på eget bad – och bland annat muslimsk simundervisning, på grund av att kvinnor inte får bada tillsammans med män.

Det är simbassängen på Solliden i Östersund som klubben tecknat ett hyreskontrakt om att driva i egen regi. Bassängen är en före detta rehabbassäng som är ca 11 x 4 m med ett djup som varierar mellan 1.10 – 1.50 m. På badet vid Solliden kommer Ägir främst att bedriva simskolor, simträningsskolor, babysimsverksamhet samt att erbjuda skolor simundervisning vid Sollidenbadet.

Niklas menar att de (simklubben) kan göra en insats för alla de beslöjade muslimska tjejer och kvinnor som inte får blanda sig med män i de öppna badhusen.

- Vi kommer på ett enkelt sätt kunna garantera att inga män kommer kunna se tjejer då de lär sig simma, en förutsättning som är omöjlig att garantera på Storsjöbadet och Brunflobadet.

Se inslaget

SVT Mittnytt – inslaget börjar 02:16

Kommentar

Niklas Näsén är ännu en s k dhimmi och direkt ansvarslös som inte ens reflekterar över konsekvenserna. Han tror sig göra en god insats men ser inte att han främjar och bidrar till en renodlad könssegregering där han låter islams fanatiker få fritt spelrum samtidigt som han trampar på den sköra och viktiga jämställdhetsprocessen-politiken- och debatten där omvärlden ser Sverige som ett föregångsland i frågan.

Detta är just sådant som kallas för lågintensiv islamisering. Muslimer över hela landet flyttar konstant fram sina positioner när de ser vad man kan driva igenom. För ingen politiker eller andra vågar säga nej heller. Då hänvisar man till vår akilleshäl: religionsfriheten samt att  DO-anmälningar haglar direkt, vilket är den lagliga varianten. Eller den extremistiska varianten: konkreta mordhot, våld och blodbad i värsta fall.

Ska tilläggas att detta är knappast den första simklubben eller badhuset som bidrar till islamiseringen. Minst 30 badhus landet runt har infört uppdelade bad. Utöver det säljer man även burkinis.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt