fredag 7 januari 2011

RKUF vill ha fler flyktingbarn till kommunerna

HYCKLARE Det av svårt giriga chefers dåliga moral anfrätta Röda Korset har ett ungdomsförbund som tycker att Sveriges kommuner skall ta emot fler “flyktingbarn”. Det är innebörden i en ny kampanj där ungdomsförbundet skriver att man vill “öka förståelsen” för varför skäggiga unga män i sexton-sjuttonårsåldern lyckas betala flera hundratusen kronor för att smugglas till Sverige och här tas emot som “ensamkommande flyktingbarn” med dygnet runt-service på skattebetalarnas bekostnad.

Uppropet på ungdomsförbundets hemsida är fyllt av felaktigheter och floskler i sann politiskt korrekt anda. Vi här på PI hjälper gärna till att reda ut begreppen för dessa obildade och indoktrinerade “samhällsförbättrare”.

Under de senaste åren har vi märkt förändringar i samhället som oroar oss. Vi reagerar på hur flyktingar som kommer till vårt land behandlas. Flyktingar i vårt land upplever diskriminering, asylprocessen brister i humanitet och asylmottagandet respekterar inte varje barns rätt till ett tryggt liv.

När man kommer till Sverige är man inte flykting, punkt. Man är asylsökande. Flykting blir man först när man bedömts ha flyktingskäl tillräckliga för att erhålla uppehållstillstånd. I Sverige kommer man som asylsökande till ett veritablet smörgåsbord av åtgärder. Man erhåller gratis boende och bidrag tillräckligt för att klara sig. Asylprocessen är styrd av lagstiftning och är mer än generös med alla sina nationellt unika tillägg till Genevekonventionen.

Fördomar mot flyktingar, invandrare och andra migranter är också ett problem bland unga i Sverige.

Istället för att rädsla och fördomar ska styra oss vill vi att alla unga i Sverige får uppleva det fantastiska i mötet med nya människor och kulturer.

Detta är ju ingen som helst faktagrundad information, endast ett utslag av RKUF-medlemmarnas grumliga intellekt. Tvärtom är väl stora delar av den svenska ungdomen på väg mot ett uppvaknande vad gällande den katastrofala och släpphänta invandringspolitiken som då bland annat Röda Korsets ungdomsförbund förespråkar.

Och det vore intressant att höra vad alla dessa tusentals svenska ungdomar som rånas, misshandlas, våldtas och t o m mördas av asylsökande eller flyktingar tycker om “det fantastiska i mötet med nya människor och kulturer.”

Inför riksdagsvalet 2010 drev vi frågan om att Sverige måste förbättra sitt mottagande av barn på flykt. Idag väntar hundratals ensamkommande barn i Sverige på en kommunplacering under tiden deras asylansökan prövas.

För att upprepa det som sagts så många gånger förut, det är i det absolut övervägande antal fallen inga barn det är frågan om, det är skäggiga unga män i 16-17-årsåldern som söker asyl. I bästa fall…Tjugosjuåriga terrorist-wannabes från Kenya verkar också passera som “barn” i svensk asylhantering. RKUF:s intill idioti gränsande naivitet är patetisk…Eller också är de så genuint korkade som de ger sken av.

Tjatet om vad dessa “barn” har “rätt till”, kryddat med lite floskulöst och hysteriskt “allas lika värde”-babbel  är naturligtvis också självskrivna ingredienser i skriften på RKUF:s websida. Man lägger också upp en Facebooksida (allvarligt, har det inte gått inflation i det tramset nu?) där man uppmanar läsarna att försöka påverka sina kommuner så att alla skall ta emot hormonstinna och agressiva “barn” från Irak, Somalia och Afghanistan.

Uppenbarligen lider Röda Korsets ungdomsförbund, likt alla förespråkare för ohämmad massinvandring, av sjukdomen “någonannanism”. Den brukar yttra sig så att det alltid är “någon annan” som skall se till så saker blir gjorda, att något betalas mm mm. I detta fallet är det alltså svenska skattebetalare som är denna “någon annan”.

Det är väl ingen som på fullt allvar ifrågasätter att barn (och då menar jag BARN!) har rätt till ett drägligt liv eller att alla människor kan ha ett lika värde, men behöver det då alltid betyda att det är Sverige som skall tillgodose allt detta? Strömmen av asylsökande “barn” till Norge har minskat med nästan 70 procent sedan man införde sin 48-timmarsregel, samtidigt som Sverige 2010 återigen ser ökat antal sökande.

Hallå, ringer det inte en klocka någonstans? Ringer det heller ingen klocka när kommunerna ser att den utlovade fulla kostnadstäckningen från staten (skattepengar det också, mais oui!) i slutändan blir kostnader istället? Bäst och mest förtroendeskapande vore naturligtvis om varje medlem i RKUF tog ett varsitt “barn” och hyste in i sin familj.

Då skulle alla köer snart vara utraderade och kostnaderna hamnar ju naturligtvis på den idealistiske “do-goodern” från Röda Korset istället för skattebetalarna. Då kan vi verkligen börja snacka om att ta konsekvenserna av sina åsikter och omsätta det i praktisk handling istället för att skriva meningslöst och ointelligent pladdder på en websida. Men det lär vi väl få uppleva först den dagen när vi ser grisar flyga över Riksdagshuset…

Kom ihåg att aldrig mer skänka några pengar till något projekt eller liknande som Röda Korset är involverat i. Du vet inte om det är till ordförandens ficka pengarna går eller om din kommun “berikas” av “barn” från Långbortistan med hjälp av dina pengar.

Gustaf Janson

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt