söndag 11 september 2011

Islamiseringen: Halal-anpassade grillplatser

ISLAMISERINGEN Den pågående islamiseringen tar sig alltmer absurda uttryck, nu är det någon form av kulinarisk apartheid som gäller. En medlem på forumet Ungdomar.se, boendes i den mångkulturella stockholmsförorten Fittja, beskriver i ett inlägg från sommaren 2010 sin syn på områdets förvandling. Denna person har också tagit fotot ovan, som är ganska talande för det nutida Sverige.

Användaren framtidstron är död skriver:

Jag som varit bosatt i fittja nu under ett par månader börjar allt mer märka av islams inflytande över vårt samhälle. Vi svenskar begränsas allt mer i vad vi tillåts göra och i våra traditioner för att lämna utrymme åt muslimerna
Men idag så mötte jag det mest fruktansvärda jag någonsin sett. Vi svenskar tillåts inte längre grilla gris på samma grillar som vi annars grillar kossa! Nu är det inte bara något enskilt dagis som inte får servera fläsk. Nu handlar det om att begränsa samtliga svenskar rättighet att få grilla fläsk på vilka allmäna grillar som helst. Vi svenskar förvisas till en särskid grill för våra fläskkotletter.

Majoriteten ställer sig idag emot apartheid, nazityskland mfl, och kallar dessa rasistiska. Med vad är inte förtrycket mot vårt eget folk, om inte rasistiskt? Vad blir nästa steg? Obligatorisk burka för alla svenska kvinnor? Stening som straff vid otrohet? Svenskfientligheten accepteras av politiker så väl som vårt egna folk. Men inte länge till!

Upp till kamp kamrater. Mot grisgrillarna

Ungdomar.se

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt