fredag 23 september 2011

Kalla en tjej för hora är en manlig grej

KVINNOFÖRAKT I filmen ovan beskriver 12-åriga tjejer hur de varje dag får höra okvädningsord; mest ‘hora’, i skolan. Tjejerna, såväl svenska som invandrade, talar alla ”rinkebysvenska”. De beskriver ett slags hopplöshet inför situationen; att det inte finns något att göra åt detta. Sedan får vi lyssna till en MENA-kille som kallar kvinnoföraktet för ”en manlig grej”.

Att denna spridning av kränkande ord riktade till kvinnor, inte fanns i Sverige före 1990-talet, kan många vittna om. De som jobbat med ungdomar sedan 30 år tillbaka säger i klartext att det är ett importerat fenomen.

Den muslimske killen vägrar att erkänna att det hela är en följd av den stora invandringen från MENA. Om en tjej dissar honom ute på krogen, ja då skriker man bara ‘hora’ till henne. Det är ”en manlig grej” som inte är typisk för invandrare.

Hur dessa kränkande ord påverkar den allmänna kvinnosynen i Sverige i framtiden, kan man naturligtvis bara spekulera om. Men svenska killar som till största delen av tiden umgås med berikare blir naturligtvis påverkade av det allmänna kvinnoföraktet som dessa fullkomligen öser över dem. Och med tanke på hur liten kvalitativ tid föräldrar och barn tillbringar med varandra, kommer värderingarna till stor del utifrån.

Ett annat populärt uttryck är ‘bög’. Frågan är om detta inte är en följd utav ”den som nämnde’t han klämde’t”.  Eftersom muslimska män har en förkärlek att umgås bara med varandra och använder sina kvinnor till hushållerskor och avelskossor, kan man ju undra var männens sexuella preferenser ligger.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt