tisdag 13 september 2011

Stora ansträngningar att rentvå terrorister från skuld

9 11 Jaha, nu är tio-årsminnet av elfte september ett minne blott och inte minst i New York. På platsen för terrordådet; Ground zero – som nu blivit Freedom Tower Memorial – gjordes igår stora ansträngningar för att ”glömma bort” varför man var där; 11/9 nämndes inte, ej heller vilka de skyldiga till terrorn var. Det är alltså inte endast i Sverige som man inte får tala om sanningen: 1. Att orsaken till terrorn är att islamister inte accepterar, tolererar eller tillåter den fortsatta existensen av det fria Västerlandet, de parlamentar-iska demokratierna. 2. Att islamister är beredda att ta livet av hur många oskyldiga civila som helst för att nå sitt mål; att hela världen tillber deras gud och lever under deras totalitära och förtryckande sharia-lagstiftning.

I USA är strävandena att leva upp till kraven på politisk korrekthet så stora att man i samband med minnes-ceremonierna igår inte talade om vare sig människans ondska i form av de jihadistiska terroristerna från Mellan-östern eller människans godhet i form av de som offrade sina liv i tjänsten för att rädda sina medmänniskor. Vare sig representanter för NYPD (New York-polisen) eller FDNY (New York-brandkåren) fick delta. Stadens borgmästare Michael Bloomberg tycker att ”man ska inte hänga sig kvar i det förgångna- låt oss blicka framåt!”.

Frågan som inställer sig är: hur ska man kunna blicka framåt med förtröstan om man väljer att glömma viktiga lärdomar? Vad är meningen med lidande om det inte leder fram till en förbättrad säkerhet? En större beredskap? En insikt om vad de islamistiska terroristerna står för?

Den som glömmer sin historia är dömd att upprepa den.

Charles Adler på Sun TV i Kanada talar med journalisten Anthony Furey. I Kanada liksom i Sverige är den schizo-frena attityden till USA överväldigande: å ena sidan dränks vi i amerikansk kultur i form av filmer, TV-program och trender, och de ekonomiska konsekvenserna av USA:s agerande i stort som smått får enorma följder. Å andra sidan är behovet av att förakta stormakten och ta avstånd från dess agerande helt i enlighet med den kultur- och politiska marxism som genomsyrar Västerlandet.

Kulturmarxisterna i media förenar sig i sitt hat mot Västerlandets parlamentariska demokratier och frihet med de islamistiska jihadisterna. Båda grupperna göder ormar vid sina barmar: drömmarna om det marxistiska utslätade paradiset respektive umman=den islamska hegemonien där sharia-lagar råder över alla och Västerlandets demokrati och kapitalism är förintad i båda deras utopier.*

I USA har ett företag gjort en teckningsbok med bilder som man färglägger om terrorattackerna den nionde september; ”We shall never forget 9/11″. Där talar man öppet om att terroristerna var islamistiska, muslimska fanatiker från Mellanöstern. Detta har medfört å ena sidan en mycket stor försäljning av boken och å andra sidan ett ramaskri från det muslimska brödraskapets underavdelning i Nordamerika CAIR. Ska det talas om terrorn så ska den omnämnas som en ”tragedi”! Vi kanske snart kan vänta oss en anmälan av företaget för ”hatbrott”? Inget verkar omöjligt i dagens upp-och-ner-vända islamofila debattklimat. Det passar ju också in i vad jag skrivit om OIC:s mål att komma runt det retsamma första tillägget till den amerikanska konstitutionen.**

Låt oss minnas vilka terroristerna var, var de kom ifrån och varför de mördade fullständigt oskyldiga människor från 83 olika länder den elfte september 2001 och att dessa islamistiska fanatiker dagligen mördar oskyldiga trosfränder i sina hemländer och nu, just nu mördar kristna kopter i Egypten och kristna i Pakistan och bränner ner deras kyrkor. Låt oss minnas att de med grovt våld under den gångna helgen tvingade hela den israeliska ambassaden att fly för sina liv med hjälp av det israeliska flygvapnet alltmedan den egyptiska armén med armarna i kors betraktade pöbeln som rev skyddsmurarna runt ambassaden.

Glöm aldrig att skulden ligger på de islamistiska jihadister som till varje pris ska få världen till underkastelse – islam betyder underkastelse – under sharia-lagens stövel.

Madame du Nord

Förenade i hat: islamisterna och vänstern *
Den perfekta stormen **

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt