onsdag 28 september 2011

Svartklädda häxor och vitt papper rasistiska

ENGLAND Det är inte bara i Sverige som genusvetare och likhetsfascister förvrider huvudet på våra kära små telningar. Även England har drabbats av den stora rasistskälvan. Jämlikhetsivrarna, som verkar ha alldeles för lite att göra, hävdar nu att de gamla dockorna av häxor klädda i svart kan påverka barnen att alltid associera svart som något negativt. I stället ska häxorna nu förses med rosa hattar!

Féerna får i fortsättningen nöja sig med att vara klädda i murriga pastellfärger. Godheten får ju inte porträtteras som ljus. Och - bländvitt papper att rita och måla på får i fortsättningen inte vara just – vita. Det kan inspirera barnen till rasism att dagarna i ända stirra ner på vita papper.

Nej, ritpapperna ska i fortsättningen vara färgade och kritorna kommer att vara så många och i så många nyanser att det snarare gör barnen förvirrade och börja tänka på om det inte finns några riktiga, klara färger. Färgmedvetenheten kommer snarare att öka hos de vetgiriga och nyfikna barnen. De kanske t o m blir rasistiska.

Daily Telegraph

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt