torsdag 16 juni 2011

Åter igen bråk på Liss motell i Bredsand

BREDSAND Så står då Liss motell i Bredsand, som hyrs av Migrationsverket för asylsökande, åter igen i fokus för mindre smickrande omständigheter. PI har skrivit om det ökända motellet ett antal gånger tidigare. Senast i september 2010 påträffade polisen skjutvapen på platsen och grep fem personer för grovt vapenbrott efter en större insats med länsinsatsstyrkan. Nu gäller det en knivskärning efter ett gräl om en cigarett. Motellets funktion och tidigare historia är dock inget som Anders Moverare på Dagbladet skriver om i sin artikel.

Vid 3-tiden under natten mot onsdagen larmades polisen om en knivskärning på Liss motell. Ett flertal patruller skickades dit och man påträffade en 24-årig man, knivskuren i magen.

Bråket hade börjat med att en 34-åring bett 24-åringen om en cigarett, vilket han inte fick, varpå den förstnämnda drog kniv och högg mot 24-åringens ansikte som dock lyckades ducka men blev i stället träffad i magen. Gärningsmannen är nu anhållen misstänkt för grov misshandel.

24-åringen kunde peka ut gärningsmannen innan han fördes till sjukhus. Båda bor på motellet.

– 34-åringen greps och när det gjordes husrannsakan i hans rum hittades den kniv som vi tror att han använt, ­säger Thommy Nygren, vakt­havande befäl vid Sundsvallspolisen.

24-åringen uppges inte ha blivit allvarligt skadad och någon fara för hans live förelåg aldrig.

Dagbladet

Tidigare händelser på Liss motell

Asylsökande kritiska till boende – Migrationsverket förlänger
Nyanlända invandrare gillar inte maten och lokalerna
Stor polisinsats på hotell hyrt av Migrationsverket

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt