fredag 10 juni 2011

Mer ojande över PI-krönika signerat Expo

MORALPANIK Nyligen rapporterade vi om hur den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali idiotförklarades efter att ha uttryckt sitt gillande över en krönika här på PI. Då var det bloggen Alliansfritt Sverige som beklagade sig över att en annan människa inte har en karbonkopia av deras egna uppfattningar och åsikter. Nu är det Expos propagandageneral Jonathan Leman som ojar sig över Balis närmande till ”rasism och intolerans”.

Det var vår skribent Daniels krönika som nyligen väckte uppmärksamhet på flera håll. Som andra generationens invandrare kunde han ge ett unikt perspektiv på den allmänna fördumningen som pågått i det svenska samhället under decennier samtidigt som han noterat en förändrad attityd till invandringen i kölvattnet av dess konsekvenser, nedtystande och allmänna tabu.

Bloggen Alliansfritt Sverige tog i slutet av maj upp det faktum att Bali gillade krönikan och får nu alltså en efterföljare i Jonathan Leman på Expo under rubriken ”Hanif Bali ställer upp på SD:s verklighetsbeskrivning”:

Citaten är hämtade ur en krönika (27/5) publicerad på den till Sverigedemokraterna närstående sajten politiskt inkorrekt. Att sverigedemokraten Erik Almqvist gillar verklighetsbeskrivningen torde inte förvåna någon. Att den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali instämmer i hyllningskören är däremot mer förvånande. I ett tweet till Sverigedemokraten Erik Almqvist skriver han att insändaren, som han läst åtta gånger, är ”jävligt bra” och att han ”håller med i allt”.

[...]

Så kan det se ut när samhällsproblemen rasism och intolerans förnekas och Sverigedemokraterna normaliseras.

Ridå.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt