torsdag 28 juli 2011

Expo ljuger i SVT

KOMMENTARER I går skrev vi om vårt kommentarsflöde där Expos ”utbildningschef” Alex Bengtsson (fd Ung Vänster-ordförande i Halland) hakat upp sig på några grova kommentarer vi missat.

I SVT Rapport under morgonen sitter nu unge Bengtsson och pratar om dödshoten på nätet och pekar specifikt ut PI. Han beskyller även Jihad i Malmö, en sajt som har stängda kommentarer och som drivs av kristdemokraten Hans C Pettterson. Bloggen skriver om militanta jihadister, terrorism, Al Qaida och dylika som lever rövare världen runt.  Hans C Petterson beskriver själv bloggens syfte:

är den enda svenska bloggen som är specialiserad på områdena islamism, terrorism och antisemitism. Här finner du inga betraktelser över dagspolitiken och annat nonsens.

Så på den punkten ljuger Bengtsson friskt.

Att det sedan finns andra bloggar som inte modererar och släpper in allt möjligt är knappast vårt problem. Vi försöker åtminstone hålla en trevlig ton. Men PI får tusentals kommentarer varje vecka och för att avstyra alla grova övertramp har vi flera moderatorer till hjälp. Dessvärre slinker stupida och grova övertramp genom nålsögat då och då vilka raderas så fort vi får kännedom. Något vi alltid ogillat själva är kommentarer som ”folkförrädaren ska ställas till svars”. Sådant tas bort då det inte är seriöst.

Till er som vill kommentera på PI: Vet ni inte vad som gäller är det bara att läsa genom vår netikett uppe i menyn och sammanfattningen i högerspalten.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt