onsdag 20 juli 2011

Petzäll (SD) och sanningen mot AB och Expressen.

Video:Petzäll (SD) avslöjar att media, Aftonbladet begått brott för att komma över känslig information.

Dessutom hittade media på nästan allt kring händelsen då William Petzäll var berusad och påstås ha snubblat i sin lägenhet.

Media skrev att han slog sönder saker i lägenheten, det var påhittat. Media skrev att det var hans flickväns lägenhet, det var inte sant, det var hans egen lägenhet.

Petzäll anklagar media att ha använt olagliga metoder för att komma över infomation de publicerar.

En liknande skandal inträffade i England när News of the World, en osympatisk skvallertidning lik Expressen och Aftonbladet avslöjades ha hackat en mobiltelefon som tillhörde ett brottsoffer. Tidningen fick slå igen när skandalen uppdagades i England.

Aftonbladet och Expressen kommer troligen aldrig erkänna vilka metoder de använder för att komma över känslig information om folk de vill smutskasta.

Svensk media förlorar mängder med läsare och allmänheten har helt förlorat förtroende för media. Media bedriver extrem politik från tidningsredaktionerna. Media slutade granska politiker och makthavare från den dagen då politikerna gav media presstöd runt 30 år sedan. Eftersom media numera är helt beroende av pengar, runt en halv miljard kronor ärligen, som delas ut av politikerna så kommer de aldrig att granskas.

Tvärtom så förekommer det ömsesidigt utbyte av tjänser och gentjänster mellan media och politiker. Journalister har fått viktiga statliga befattningar och avdankade politiker har fått viktiga poster inom media.

Ursprungsartikel
Källa: Whathitthefan YouTube Channel