fredag 22 juli 2011

Islamiseringen i Australien: Femtekolonnare à la sharia

ISLAM Australiens fågelkvinnor i sina niqaber får frågan: Vad är viktigast? Australien eller sharia? De tvekar inte en bråkdel av en sekund, svarar ”sharia”. Det lågintensiva jihad – jihad by stealth = smygislamiseringen – drabbar alla Västerländer. Även Australien som tagit emot många muslimer. Många av flyktingskäl. Islamisterna visar dem nu sitt rätta ansikte: sharia, taquia (den ädla konsten att ljuga till islams förmån inför kuffars, d.v.s otrogna). Hela Västerlandet har invaderats av femtekolonnare varav hälften bär fågeldräkt.

I grunden handlar islamiseringen inte om att fler ansluter sig till en religion utan om att den islamistiska ideologin griper in i samhällets alla vrår. Islamiseringen är ingen frälsningslära som frikyrkorna under 1800-talet i Sverige, utan om en helt omvälvande idé om människans liv på jorden.

Enligt islamismen är våra liv en tillfällig passage på vägen till himlen. Vårt liv på jorden är ingenting för en islamist. För många av oss i Västerlandet är det allt. Vi har en livskult alltmedan islamisterna har en dödskult.

En man får  >70 oskulder att straffknulla som belöning när du dödat kuffars på vägen till döden (vän av ordning undrar var oskulderna kommer ifrån – är de slavar? nyinförskaffade? från var?).

En kvinna får äta konfekt och ha lugn och ro (äntligen får du vila Anna Ardin… din själsfrände Omar Mustafa ägnar sig åt sina slav-oskulder som inte bryr sig ett vitten om kondomer).

Shariadomstolar finns enligt reportaget i alla större städer där sheiker dömer enligt sharialag om skilsmässor: Han vill skiljas… barnen går till honom. Arv: döttrarna får 50 procent av vad sönerna får… Polygami: han vill ha flera fruar och har det…”det finns ett underskott av män i Australien, men vi tappra islamister står redo!

Sheik Khalil Chami i Sydney säger:

Australien har blivit en islamistisk stat. Här lyder sharialagar. Islam betyder att leva sitt liv på ett lyckligt och rättvist sätt.

Journalisten Feranda Devine konstaterar att:

Islamiseringen av landet tar all makt från kvinnor. Det är dessutom förödande för samhällets kontinuitet och fortsatta uppbyggnad.

När journalisten frågar den islamistiske sheiken om månggifte lyser sheikens ögon upp som laserstrålar. Sheiken lugnar sig och konstaterar hur bra det är att islamisterna uppoffrar sig alldenstund ett kvinnoöverskott finns.

För en del australier är islamisternas krav inget annat än uppvigling till statskupp, en destruktion av landets konstitution samt uppbrytning av det traditionsrika sociala nätet. Vicki Jansen och hennes make Michael bor i Melbourne. De har anslutit sig till en gemenskap som kallas the Q society of Australia som riktar sig mot just islamiseringen av Australien. Michael Jansen konstaterar:

Vi behandlas som andra klassens medborgare, som dhimmis, under islam och kvinnor är hälften värda jämfört med män.

Reportern Bryan Seymore gör en jämförelse med de existerande sharia-domstolarna i Stor-Brittanien och finner att kvinnors rättigheter har krossats under den manlige härskarmuslimens klackar. En kvinnas vittnesmål är värt hälften av vad en mans vittnesmål är. Döttrarna får endast ärva hälften jämfört med vad sönerna får. Vårdnaden av barn går per automatik till barnens pappa vid skilsmässa.

Mannen begär skilsmässa och äktenskapet är slut. Kvinnan kan begära skilsmässa exempelvis p.g.a. makens misshandel. Det tjänar inte mycket till. Vill han inte, så vill han inte och han har ju både en XY-kromosom. Och dessutom ska fågeldamen tåla litet stryk… Och så har han sina andra fruar som inte är så taskiga. Ingen av dem -garanterat – kräver kondom.

Ska fågelskrämman flaxa runt i trapphus eller trädgård och göra livet surt för pappan, hans nya fjälla och sina egna barn? Nej, naturligtvis böjer hon sitt huvud inför allah och tackar så hjärtligt och erbjuder sig bli nästa självmordsterrorist som den goda islamist hon är… För att få vila och äta konfekt i himlen…

Ytterligare ett exempel på den hejdlösa islamiseringen av Sverige.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt