tisdag 5 juli 2011

Storebror morddömd och efterlyst lillebror häktad för gruppvåldtäkt

Internationellt efterlyst: Mehmed Dzafic, född 1989. Han är 174 cm lång och talar romani, serbiska och svenska.

GÄNGVÅLDTÄKT Först om storebror, zigenaren Mehmed Dzafic på ovanstående bild. Han är dömd för det s k Kastbergamordet till fängelse i tio år av hovrätten medan Lunds tingsrätt tidigare friat honom för mordet. Tingsrätten dömde dock honom för misshandel, grov kvinnofridskränkning, försök till grov stöld, försök till rån, rattfylleri, narkotikabrott till fängelse 10 månader. Det handlar om rånmordet på den 70-årige lantbrukaren Knut Nilson som hittades den 16 maj 2008 i sitt hus i Kastberga utanför Eslöv i Skåne. Man hade bakbundit den svårt misshandlade gamle mannen och lämnat honom åt sitt öde.

Men Mehmed Dzafic sitter inte i fängelse, istället har han flytt landet och är nu internationellt efterlyst. Man tror han finns i Serbien.

Under utredningen greps även hans lillebror, då 14 år gammal. Han hade skrutit för sina kompisar att han var med inne i huset när Knut överfölls. Om det är bara tomt skryt vet man inte men det ledde till storebror Mehmed och lillebror släpptes efter en tid.

Kastbergamordet – TR
Kastbergamordet – HVR

Gängvåldtäkt

Idag sitter lillebror Miralem Dzafic, född 1994, häktad misstänkt för delaktighet i en gängvåldtäkt som skedde strax efter midnatt i Bulltoftaparken i Malmö på påskafton i år. Ytterligare en man, 22 år, sitter häktad. Polisen har DNA-träffar gällande Miralem Dzafic och 22-åringen. Men de två nekar ändå. En tredje sitter anhållen och en fjärde letar man efter.

Det handlar om en prostituerad kvinna som gjorde upp om sex med en av männen. Paret stannade sedan till i Bulltoftaparken där de tre andra anslöt och allting övergick i gruppvåldtäkt. Hon ska ha blivit våldtagen av alla fyra männen.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt