söndag 31 juli 2011

Expo-medarbetare ny redaktör för Efterlyst

EFTERLYST Journalisten och numera före detta Expo-medarbetaren Johannes Jakobsson tar i höst över som redaktör för Efterlyst i TV3. Ett program som skämtsamt kallats ”Sveriges mest mångkulturella TV-program” av uppenbara skäl.

Jakobsson kom till Expo 2006 då han studerade journalistik och fick göra sin praktik där. Han har även författat boken Rasism i slips – Sverigedemokrater och nazister idag. Han tillträder platsen som redaktör för Efterlyst redan på måndagen. Med tanke på den vänsterextrema organisation Expo är kan man alltså vänta sig ett ännu aktivare mörkande i framtida program.


Varför skulle det vattnas i munnen på ”trollen”? För att programmet kommer att ha ett stort mångkulturellt inslag tro? Ett indirekt ”erkännande” av hur det ser ut, uttalandet går inte att tolka på något annat sätt.

Vi vet hur det har sett ut när Leif GW Persson försökt poängtera det skenheliga i programmets rapportering och Hasse Aro snabbt bitit tillbaka (se nedan). En situation som knappast lär bli bättre med detta beslut.

PrintFriendlyShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt