söndag 22 maj 2011

Fler detaljer om SDU-misshandeln i Uppsala

POLITISKT VÅLD I torsdags blev några ungdomar tillhörande Sverigedemokratisk ungdom, SDU, åter igen misshandlade av antidemokrater tillhörande extremvänstern (läs mer). PI har kommit över ett filmklipp som visar sekunderna precis innan misshandeln inträffar.

Killen som går förbi i början av klippet ska enligt uppgift heta Christian Burns och är vänsterextremist. Han dök upp på platsen med de andra vänsterextremisterna kort efter att Ung vänster anlänt. Han är inte maskerad och hoppade inte på någon enligt våra vittnen, däremot gick han runt och filmade SDU:arna och kartlade antalet och var de stod.

Den andra killen i glasögon och hästsvans som syns i början och står och delar ut flygblad ville inte uppge vad han heter eller varifrån han kom, utan svarade med ett ”dra åt helvete”.

Den andra killen som står och filmar SDU:arna, med maskering från början, stod ofta utanför SD:s valstuga på Stora torget under valrörelsen 2010 med andra vänsterextremister och delade ut flygblad. Han har själv uppgett att han tillhör Syndikalistiska ungdomsförbundet (SUF) i Uppsala och detta är samma person som grep tag i en SDU:ares arm då de gick till attack och försökte förstöra medhavda flygblad och tidningar.

Senare ansluter Max Colliander, som vi skrivit om i posten från i torsdags, och Sara Maleki, som bland annat suttit i SVT Debatt och spridit lögner om SDU Uppsalas besök på Bolandsskolan samt är – eller har varit – medlem i Ung vänster.

De som sedan går till attack ska enligt uppgift vara Max Colliander, SUF-killen och Sara Maleki.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt