torsdag 19 maj 2011

Snickare förgrep sig sexuellt på 11-årig pojke

SEXUELLT ÖVERGREPP Den 64-åriga snickaren hade ett uppdrag hemma hos en familj som han under veckorna hann bli god vän med. En dag i oktober 2010 åkte hela familjen, utom den då 11-åriga sonen, bort för att uträtta några ärenden. Mannen förgriper sig då sexuellt på pojken.

Mannen går in på pojkens rum där han sitter och gör sina läxor, tar på hans könsorgan utanpå byxorna som han sedan drar ned. Vidare berättar pojken att mannen tar tag i hans könsorgan.

Mannen medger i förhör att han tagit av pojken byxorna och tagit på hans könsorgan. Senare menar han dock att detta kan ha skett av misstag. Han menar att det inte rört sig om en onaniliknande rörelse utan ett skämt med syftet att kontrollera om pojken var omskuren eller inte.

Vidare påstår han att detta är vanligt enligt muslimsk tradition och att han blev själv utsatt för detta när han var liten – något han samtidigt uppger sig ogilla och undvikit att göra mot svenska barn.

Dom

Remzo Cehajic, 470101, döms för sexuellt övergrepp mot barn till fyra månaders fängelse samt ett skadestånd till pojken på 20 000 kronor.

Attunda tingsrätt, B 9488-10

Media

Newzglobe

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt