torsdag 5 maj 2011

Gängvåldtäkt kan ha skördat sitt första självmord

GÄNGVÅLDTÄKT/SJÄLVMORD Mångkulturen fortsätter att skörda offer. PI har tidigare skrivit om den 15-åriga flickan som brutalt gängvåldtogs av ett okänt antal män en natt i juni 2008 i Uppsala. De släpade med henne till ett skogsparti i närheten vid von Bahrska häcken där de tvingade ned henne på marken och höll för hennes mun, medan hon våldtogs flera gånger, vaginalt/fingrar.

Vi skrev även att man lyckats gripa en av våldtäktsmännen, nämligen en vårdstudent som går sista året på omvårdnadsprogrammet och gör sin praktik på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Han åkte fast för en misshandel (hösten 2010) av ytterligare en kvinna, som skallades där hon fick näsbensbrott. DNA-spår från den misshandeln kunde sedan matchas mot gängvåldtäkten.

Uppsala tingsrätt dömde

  • Granit Rashica, 1992-04-05, för våldtäkt och separat misshandel till sluten ungdomsvård i fem månader.

Domstol

Uppsala tingsrätt, mål nr B 7329-10

Självmord

En läsare mailade oss i måndags och gav oss det korta och fruktansvärda beskedet att den 15-åriga flickan ska ha begått självmord genom att ställa sig framför ett tåg. Vi ville dock vänta med att avslöja detta tills domen förkunnats.

Ur domen

Killarna drog av hennes kläder och en av dem förde in sina fingrar i hennes underliv. Sedan hade han vaginalt samlag med henne och samtidigt höll han hennes mun så att hon inte kunde skrika. När denne var klar, tog en annan kille över och hade samlag med henne. När denne var klar, tog den första över igen. Hon vet inte om killarna fick utlösning. När de var inne i henne höll de andra killarna fast hennes axlar och armar så att hon inte kunde röra sig. När killarna var "klara" torkade de av sig på hennes klänning.

Offrets mamma uppger att flickan tidigare blivit utsatt för sexuella övergrepp. Efter våldtäkten förändrades dottern. Hon började skära sig själv, använda droger och var nära att även drabbas av anorexi.

Media

Expressen

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt