fredag 27 maj 2011

Vandrarhemmet gör en pudel välkomnar SD

PUDEL Som ni vet skrev vi om vandrarhemmet Visby Fängelset på Gotland som avvisade en bokning, gjord av en kvinnlig Sverigedemokrat just för att hon var aktiv i partiet.

En pudel

Idag fick vi beskedet att en receptionist ringt SD:s kanslitelefon och meddelat att det var ett missförstånd. Hon bad om ursäkt för avbokningen och underströk att SD:s politiker självklart var varmt välkomna, både av henne och resten av receptionsmedarbetarna. De dömer ingen, alla politiska partier är välkomna, menade man på vandrarhemmet.

Till saken hör att den avvisade SD-kvinnan skrev ett mail tillbaka i samband med avbokningen där hon ifrågasatte anklagelserna och deras beteende. SD-kvinnan har nu fått svar där personen är den samma som svarade första gången att hon inte var välkommen. Nu ber den personen om ursäkt.

Men,

I mailet framgår även att en hel del reagerade när man läste vår post alternativt såg internetspridningen och mailade/ringde hemmet med sin syn på saken. Och en del av dessa har misskött sig mycket grovt i sina kontakter med vandrarhemmet. Man har bokat rum under falsk flagg och kallat personalen för könsord och annat vid sina kontakter.

Sådant är fullständigt oacceptabelt.

Om vi skriver en post där vansinniga beslut tagits så är det INTE meningen att ni ska först ange epostadressen, telefonnummer, med mera, bland kommentarerna för att sedan ösa galla som medeltida barbarer i era kontakter. Ytterst är det vi som får ta smällen – och även i detta fallet,  Sverigedemokraterna. Personen på vandrarhemmet fick intrycket att alla som reagerade så grovt var SD-sympatisörer och till och med SD-kvinnans partikamrater. Det är mycket illa.

I fortsättningen ber vi er att avstå från dylika kontakter om ni inte klarar av att uppträda civiliserat. Seriösa klagomål i all ära men inte annars. För då blir ni avstängda för gott om det framkommer bland kommentarerna vad ni planerar/genomfört.

Redaktionen

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt