tisdag 31 maj 2011

MENA-gäng filmade och hånade dansk polispatrull

DANMARK Danska Vollsmose är en förort till Odense och ett mångmiljonprogram likt Rosengård. I området finns det radikala antisemitiska imamer i källarmoskéer, minst en shariadomstol, islamister med terrorkopplingar och en uppsjö med grovt kriminella araber, turkar, palestinier, libaneser mfl. Bilbränder, skottlossningar, mord, narkotikahandel, överfall, rån, kravaller, grova misshandlar är exotiska inslag i området.

Ett kriminellt gäng kallar sig ”Vollsmose Outlaws”, i åldrarna 20-30 år. Den 18 maj befann sig en polispatrull i området och stoppades en i gänget för att ha stulit en moppe. Runtom cirkulerade hans 14-15 kompisar som filmade allt och hånade samtidigt polispatrullen. Vid en tidpunkt stjäler de polisens ena komradio och springer iväg – med polismannen efter sig. Gänget har sedan lagt texter till: "Hov lille politimand, hvor er din walkietakie" och "Fuuck, vi leger med jer". I slutet av videon får vi också veta följande: "Fuck systemet. Her styrer Vollsmose Outlaws".

Strax innan polisen grep killen med den stulna moppen hade gänget kört runt iförda masker utanför polisstationen för att provocera fram ett efterföljande. Delar av gänget greps och ska åtalas och komradion är tillbaka i trygga polishänder.

En polis tillika sitter i Odense fullmäktige säger:

- Detta är vardag för polisen. Nu kan man också se det på video.

Pia Kjærsgaard (DF) är urförbannad:

- Jag vet inte vad jag ska säga. Detta är fullständigt groteskt. Ett kapitalt misslyckande för integrationsprocessen.

Flera tunga politiker i Folketinget backar upp henne (vilket aldrig hade skett i Sverige).

Odenses borgmästare Anker Boye (S) är skakad och lika förbannad:

- Det är fullständigt oacceptabelt att en flock ”lømler” kan uppföra sig så.

Vollsmose.dk
TV2
TV2
Info om området på Jihad i Malmö samt även denna post.

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt