fredag 12 november 2010

Brutala rånare skar sönder öronen på pensionär

SADISTER Den 15 september misstänkt två män och en kvinna ha sökt upp den 68-åriga pensionären i hans bostad i centrala Stockholm. Där misstänks de ha rånat honom på kontanter och kreditkort – och sedan skurit sönder hans båda öron med en kniv. Den tortyrliknande misshandeln var blodig och skedde när han låg på golvet, dels då han tvingats ner på en stol.

Enligt mannens advokat Peter Lindblom chockades mannen svårt.

Man har skurit sönder bitar av mittendelen på båda öronen. Ena delen är mer slarvigt sönderskuren än den andra. Han låg tio dagar på sjukhus, men de lyckades rädda hörseln. Han är väldigt skärrad över det som hänt och mår inte bra. Han anser själv att det är rena maffiametoderna.

Enligt ej bekräftade uppgifter skall dådets orsak vara personliga anklagelser om att mannen begått sexuella övergrepp mot en kvinna – något han bestämt förnekar. Enligt advokaten har mannen uppgett att han inte ens är intresserad av sex. Först tio dagar efter det brutala överfallet slog polisen till en koordinerad räd och grep männen, misstänkta för grovt rån, och kvinnan för rån. De sitter nu häktade i väntan på att utredningen ska bli klar.

Häktade mistänkta för rån och grovt rån är:

Tahir Kilic, född 1975-05-27 och medborgare i Turkiet.
Nasenel Ghebermehdin, född 1978-05-25 och medborgare i Etiopien. Detta är den häktade kvinnan.
Karl-Erik Eck, född 1980-02-19

Stockholms tingsrätt mål B 16485-10

Expressen

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt