fredag 12 november 2010

Muslimsk politisk motståndare knivhöggs svårt på bilverkstad

MORDFÖRSÖK Norra Grängesbergsgatan i Malmö är numera ökänd enligt uppgifter till PI. Där ligger den svartklubb som figurerade i den senaste kopplerihärvan där en 14-årig förståndshandikappad våldtogs av ungerska zigenare. Polisens tillslag på svartklubben är annars frekventa. Många grovt kriminella hänger där. Utanför sköts en man i foten under sommaren. I närheten fanns tidigare en källarmoské / förening (turkisk om PI minns rätt) som inte skötte korten rätt. Även andra ”kultur-föreningar” ligger där och lyfter kommunala skattebidrag men i själva verket fungerar som spelklubbar. Där samsas diverse arabiska importföretag med krimskrams. Och där ligger även en del bilverkstäder som förr drevs av hederliga svenskar och numera av araber, libaneser mfl som gärna har svart illegal arbetskraft samt tar svarta pengar för däckbyte mm. En av dessa verkstäder heter Örestads Bilvård. Där skedde ett brutalt mordförsök under sensommaren.

Den 27 augusti kom irakiern Mahmood Abdulrahman Hussein på besök. Han brukar jobba svart på Bilvården ibland. Under en kafferast diskuterade han och andra på verkstaden politik. Inte svensk som man skulle kunna tro utan om Irak och det då stundande parlamentsvalet. Mahmood Abdulrahman Hussein återgav sina politiska ståndpunkter inför de andra. (Märk väl, i detta finns även muslimska motsättningar sunni vs shiiter som regel).

Samtidigt fanns den 33-årige irakiern Saedun Hamid Aziz på toaletten där han hörde allt som sades utanför. Plötsligt ansluter han sig till de andra och attackerar Mahmood Abdulrahman Hussein. Ordväxling och handgemäng uppstod. Därefter blir Mahmood fasthållen av ett antal män medan Saedun Hamid Aziz tar en kniv och hugger honom i magen och bröstet. Mahmood Abdulrahman Hussein blir yr och orkar inte kämpa emot.

Knivhuggen träffade både hjärtsäcken och högerhjärtat och har varit livshotande, skriver åklagaren i åtalet. Endast tillfälligheter har räddat Mahmoods liv och därför menar åklagaren att Saedun Hamid Aziz visat särskild hänsynslöshet och råhet.

Åtal

Nu är Saedun Hamid Aziz, född 1977, åtalad för mordförsök. Han har ingen fast adress i Sverige och är medborgare i Irak.

Det svartjobbande offret i sin tur har tolkbehov på arabiska.

Domstol

Malmö tingsrätt, B 9341-10

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt