onsdag 17 november 2010

Slickande taxichaufför kör vidare

TAXISLUSK Kvinnan tog en taxi tillhörande Taxi 020 och blev antastad av chauffören som slet sönder hennes strumpbyxor och slickade henne i ansiktet. Företaget har spårat mannen som fortsätter köra sin taxi. Kvinnan får några biobiljetter som plåster på såren.

Det var i sista helgen i oktober som kvinnan tog en taxi hem och hon valde en med 020-loggan på, som hon visste tillhörde en av de större och etablerade taxibolagen i Stockholm. Det blev dock allt annat än en behaglig hemfärd.

Taxichauffören kom med en strid ström av oanständiga förslag och försökte få henne att lämna över sitt mobilnummer. När hon vägrade gick han till angrepp och rev sönder hennes strumpbyxor och slickade henne i ansiktet och sa ”du som är så söt får skylla dig själv”.

Kvinnan ringde direkt till polisen för att anmäla våldtäktsförsöket. Och från Taxi 020 kommer stöd i form av fyra biobiljetter. I mailet står:

Vi vill även kompensera dig för detta på något sätt. Som en liten ersättning sänder jag dig 4 biocheckar samt menybiljetter. Jag hoppas att det kan ge dig lite tröst i det hela.

Via kvittot kunde Taxi 020 lätt spåra föraren, som kallat upp honom på ett samtal och tagit beslutet att mannen får jobba vidare i väntan på polisens utredning.

Kvinnan har mått dåligt efter händelsen och vågar inte längre åka hem till sin lägenhet då chauffören känner till hennes adress.

Aftonbladet
Aftonbladet

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt