tisdag 30 november 2010

Vårdcentral rånad i Landskrona

LANDSKRONA Ingenting är heligt när det nya Sverige ska ut och skaffa pengar till nödvändiga provianter som cigaretter och fylla på Comviq kompis-kontantkortet.

Vid tio i två tidigare i dag slog två maskerade män till på Vårdcentralen Norrestad på Silvergården i Landskrona. De var beväpnade med varsitt pistolliknande föremål och tvingade en ur personalen att öppna ett skåp med kontanter. När de tillskansat sig en okänd summa försvinner de från platsen.

Ett stort pådrag med cirka tio polispatruller förhör på eftermiddagen vittnen och söker av platsen och i närområdet med hund. Enligt de initiala vittnesuppgifterna ska rånarna ha varit två men fler kan ha varit inblandade. Ett vittne bedömer rånarnas ålder till mellan 15 och 17 år gamla.

– Vi har fått signaler på att ytterligare två personer kan va varit involverade men att de haft en mindre aktiv roll. De kan ju tillexempel stått vakt eller liknande.

Charley Nilsson, informatör Helsingborgspolisen

Natten mot tisdagen skedde ett inbrott i samma lokaler. Om ett samband föreligger kan polisen i nuläget inte svara på, men de har för avsikt att kolla upp det.

Skånskan
HD

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt