lördag 13 november 2010

Svenska muslimer vill vallfärda till mecka

MASSPSYKOS När nu den stora kristna högtiden jul närmar sig kan det kanske vara läroroikt att titta lite på vad den till ”religion” maskerade ideologin islam har för vidskepligt trams för sig. I dagarna påbörjas nämligen ritualerna kring den närmast sinnessjuka masspsykosen ”hajj” vilket alltså är den årliga pilgrimsfärden till Mecka som varje rättrådig muslim bör göra åtminstone en gång i sitt liv. Nu fösöker uppenbarligen svensk statstmedia normalisera även detta trams, precis som man gör med geschäftet ramadan, genom att låta den finskfödde muslimska konvertiten Helena Benaouda uttalas sig om Hajj.

Denna Benaouda förtjänar egentligen ett helt eget kapitel i ”The hall of shame”, men vi kan väl här nämna att hon alltså är ordförande i Sveriges Muslimska Råd och mamma till det alltid så oskyldiga änglabarnet Safia Benaouda som två gånger, den ena gången höggravid och den andra gången med ett spädbarn, ”råkat” bli arresterad av säkerhetstrupper när hon ”semestrade” i områden i Somalia och Pakistan kontrollerade av terroristmuslimer.

I Pakistan hade hon också sällskap med den likaledes ”oskyldiga” Mehdi Ghezali, mer känd som ”Kubasvensken”, som USA hade den dåliga smaken att frisläppa från Guantanamo så att han kunde flygas hem med regeringsplanet till den facila kostnaden av en halv miljon kronor.

Nåja, åter till ämnet. I en artikel från Sveriges Radio meddelar man alltså med illa dold glädje att intresset för den årliga pilgrimsfärden till Mecka ökar bland ”svenska” muslimer. Vad dessa ”svenskar” egentligen har för ursprung nämns inte, men det är väl å andra sidan oväsentligt då man enligt officiell svensk agenda blir ”svensk” direkt när man sätter sin fot innanför den svenska gränsen. I år förväntas omkring 4 000 personer från Sverige att resa till Saudi-Arabien för att delta.

Helena Benaouda bekräftar det hela och säger:

Det finns fler som arrangerar resor och intresset har ökat. Det har blivit lättare och vanligare att resa.

Hon meddelar alltså att det för bara några år sedan endast fanns några få resebyråer som arrangerade dessa resor, men antalet har ökat kraftigt och nu finns många alternativ att välja mellan. Hmmm, undrar hur det kan komma sig? Har kundkretsen ökat i antal, månne?

Årets hokuspokusritualer i Mecka börjar på söndag, och enligt Benaouda är det vanligt att muslimer deltar endast en gång i livet, trots att hajj räknas till en av islams fem grundpelare.

Dels för att det är dyrt, dels för att det är en religiös plikt som ska genomföras en gång – om man kan. Sedan finns de som åker fler gånger, men det beror på om man har pengar till det, säger hon.

Prislappen för pilgrimsfärden brukar hamna på mellan 25 000 och 40 000 kronor, beroende på hotellstandard.

Min tanke om detta är att även om det naturligtvis står var och en fritt resa till Mecka för att knata runt en svart kåk sju varv så är frågan om det ökande intresset för dessa dumheter inte är ytterligare ett tecken på att muslimernas redan nu uppenbara motvilja mot att integrera sig i västerlandet tenderar att bli ännu starkare ju längre tiden går? Istället för tvärtom?

Muslimska friskolor ökar i antal, moskéer byggs i ökande antal, det svenska syltryggssamhället gör hela tiden eftergifter åt muslimska kravmaskiners önskemål om positiv särbehandling, är inte allt detta sammantaget ett tecken på att någon integration i Sverige överhuvudtaget inte kommer att ske?

Och är det inte också ett tydligt bevis på att man aldrig haft för avsikt att ”fly” från förtryckarstrukturerna som är inbyggda i ideologin islam, utan man ”flyr” istället till ett mer materiellt och ekonomiskt fördelaktigt liv, utan att ha en endaste tanke på att försöka bli en del i det nya landets samhälle? Och varför skulle man förresten behöva det i Sverige? Här får man ju det man kräver i alla fall…

Gustaf Janson

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt