tisdag 19 oktober 2010

Bidragen kommer att knäcka Sverige

BIDRAGSSVERIGE Juristen och krönikören Jan Kallberg är politiskt oberoende höger. Han bor i Dallas, Texas och har Ph.D. Cand. i Public Affairs och M.A. Political Science, University of Texas at Dallas, JK/LL.M., Stockholms Universitet samt är tidigare reservofficer. Han skriver även på DagensPS, och har i en artikel gjort några ”mycket basala räkneexempel” om bidragsberoendet i en svensk framtid.

Utdrag

Vi låter varje år 50 000 icke flyktingkvalificerade immigranter bosätta sig i Sverige med fullt livstidsförsörjningstöd vare sig de är anhöriginvandrare eller bara råkar skita i vad Migrationsverket beslutar. Hälften av dessa kommer aldrig, vilket kan vara en optimistisk siffra, vara närande för samhället. Det är 25 000. Kostnaden för dessa är högre än de nationella bidragstagarna eftersom de behöver tolkar, stöd och det finns andra bifunktioner så de kostar 250 000 kronor. Dock kommer de till Sverige vid en högre genomsnittligt så åtagandet för dessa är bara 40 år.

Återigen är det 10 000 000 kronor i framtida utfästelser. Det gör att varje år belastas det svenska samhället med framtida utfästelser på 250 000 000 000 kronor för invandrare som aldrig kommer att bidra med någonting till sverige utan vara en ren belastning.

Sverige urspårade invandring kommer att leda till att de som är födda på 1960-talet och senare får vackert fundera på sin egen finansiella överlevnad när de blir gamla för om 30 – 40 år då är skatterna högre och välfärden obefintlig.

Man behöver inte fundera så mycket på detta. Det är bara att räkna för dem som vill. De framtida utfästelserna för bidragsberoende kommer att knäcka Sverige.

PrintFriendly Share
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt