måndag 4 oktober 2010

Brandförsvaret annonser efter nya brandmän på arabiska

Annonsen på sid 3, Metro

ANNONSERING Ovan är alltså annonsen från Brandförsvaret genom Myndigheten för samhällsskydd och beredskap. Annonsen är inte ämnad uteslutande som någon integrationsfrämjande utan det är betydligt djupare än så; nämligen att man anställer araber enkom för att dessa har kulturen i sig och kan närma sig alla stenkastande ligister från mellanöstern som förstör på Rosengård, Rinkeby, Bergsjön etc.

Dessutom har man information om hur man beter sig vid en brand – på arabiska tillsammans med filmer, textade på arabiska. Finns även på somaliska, persiska, bosniska, kroatiska, serbiska.

Filmer om brandskydd på arabiska

أفلام حول الحماية من الحريق
التصرّف بشكل صحيح عند بداية نشوب الحريق معرفة ضرورية لسلامتك. إذن كيف تتصرف؟ هنا يمكنك مشاهدة الأفلام أو تنزيل الأفلام كملّفات الى جهاز الحاسوب الخاص بك حتى يتسنّى لك مشاهدتها دون أن تكون مضطراً للبقاء متصلاً بشبكة الإنترنت
حريق ينشب في شقتك – كيف تتصرف؟
يمكن للحريق ان ينشب فجأة ودون سابق انذار. ومعرفتك لكيفية التصرف عند نشوب الحريق يمكن أن تنقذ حياتك وحياة أشخاص آخرين. شاهد الفيلم الذي سيجعلك مهيأً للتصرف بشك

MSB

Varför finns det inte översatt till spanska, danska, franska…?

Kriminella anställda av Malmö Brandkår

Malmös brandförsvar har redan anställt ett antal kriminella som ‘brobyggare’ samt inte minst två muslimska tjejer som springer runt med slöja på. Den är dessutom framtagen speciellt för att passa den blåa uniformen. Tjejen i mitten heter Shatila Salami (jo hon heter så i efternamn).

En av de kriminella var med i ett gäng på sju utländska tonåringar (polack, libaneser, kosovoalbaner) som misshandlade ett danskt turistande par år 2003 vid deras tält i Klagshamn, ett ytterområde till Malmö. Kvinnan blev också våldtagen av en av killarna. Malmö tingsrätt, målnummer B 5255 – 03.

De övriga som Malmös brandkår har anställt är dömda för stölder av mobilttelefoner, insmuggling av diton till Malmöfängelset, misshandel, bedrägerier mm och i ett separat våldtäktsmål åtalades en kille men han blev friad.

PI: Det har alltså gått så långt att vi måste annonsera på andra språk tillika hitta brobyggare som ska ‘tala till rätta’. Hur vore det om de arabiska ligisterna skötte sig istället?

PrintFriendly ShareUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt